PolofonikOsuruk 2015 年 1 月 26 日 下午 6:23
TÜM CS GO YETKİLİLERİNİN GÖTÜNE PARMAK BASAYIM
Sizin yapacağın eşitleme sisteminizi de banlama sisteminizide sikeyim orospu çocukları sizi . Adam beni vurur banlanmaz ben adama bir tek kurşun sıktığım gibi ban yerim adaletinizi sikeyim sizin . Her el amına koyduğum ya pigmeleri yada veletleri yüzünden şu oyunu kaybediyorum , her el karşı takımın rütbesi benden yüksek olur nedense bizim takıma yüksek rütbeli hiç bir adam gelmez . Bize gelen adamlar , daha adama sıkmasını bilmezken karşıya gelen adamlar durmadan tek atar ... Ondan sonra cs go çok düzgün , ananızın amı çok düzgün orospu çocukları .. Her el kazanayım diye götümü yırtmaktan sıkıldım lan pezevenk herifler , sizin sikik eşitleme sisteminiz yüzünden sanki KDA'm çok yüksekmiş gibi bir ton karşıya taşaklı adam geliyor . Ha dersiniz şimdi takımında iyi oynayan adam vardır ondan geliyordur , ulan iyi oynayan adam benim maçımda mı kötü oynuyor , ulan adam bomba atmasını bilmiyor nova 4 olmuş , HAY ANANIZIN AMINI SİKEYİM AMINI , YAPACAĞINIZ İŞİDE SİZİDE SİKEYİM OROSPU ÇOCUKLARI SİZİ . TEKRAR TEKRAR ANANIZIN AMINA PARMAK BASAYIM
< >
正在显示第 1 - 10 条,共 10 条留言
zoooney 2015 年 1 月 27 日 上午 4:06 
hhahaha rahatla.
honeybadger 2016 年 1 月 4 日 下午 3:24 
BU AMINA KODUMUN OYUNU YÜZÜNDEN PASIFLORA İÇMEYE BAŞLADIM. ÇİFT KELEŞTEN NOVA 1'E DÜŞTÜM BÖYLE AT YARRA Bİ BAHT OLAMAZ. YUKARDAKİ ARKADAŞIN SÖYLEDİĞİ GİBİ HER MAÇ KAYBETMEKTEN RUHUMUZ ÇÜRÜDÜ. BEN Kİ HER MAÇ ORTALAMA 30 KILL ALAN ADAM 15 MAÇTIR SİK GİBİ 8 KILL ALIYORUM. CROSS HAIR DEĞİŞTİRMEKTEN CONSOLA TECAVÜZ ETTİM Bİ SİKİME YARAMADI. NASIL BIR UPDATE SİSTEMİ VARSA DIBIMDEKI ADAMI VURAMIYORUM ADAM BENI 3 SANIYE İÇERİSİNDE ALIYO. BEN ARTIK SİNİR HASTASI OLMAK İSTEMİYORUM SOKARLAR BÖYLE OYUNA HIRS YAPMAKTAN SAÇIMDA BEYAZLAR ÇIKTI. NERDE BİZİM O İNTERNET CAFE DE OYNADIĞIMIZ COUNTER POPÜLER KÜLTÜR TUTSAĞI OLDU AMK OYUNU, Bİ BAKIYOSUN XHISTMAS ZAMAN TAYLAND KERHANESİ GİBİ HARİTALARA IŞIKLI CAVCAVLI ŞEYLER YÜKLÜYORLAR YEMİN EDERİM OYUNDAN SONRA EĞER OYUNDA SİKİŞ DÖDÜYSE ÇIKIP EN ÇITIRINDAN KERHANE TATLISI YİYESİM GELİYO. UZUN LAFIN KISASI BENİM İÇİN BU AT SİKİNDEN HALLİCE EŞŞEK TAŞAĞI OYUN BİTMİŞTİR. HADİ SEVİNİN AMK GLOBALLERİ... BU ARADA RUSLARIN AYRICA AĞIZINA SIÇAYIM AMINA GODDUM RASİSTLERİ AZ PİÇLİK YAPMADILAR...
Ben de aynwn öyle gereksiz yere ban yedim
76561198309936622 2016 年 7 月 27 日 上午 12:50 
ulan sesli güldüm amk AS:d.as:D:steammocking:
TİMUR 2016 年 9 月 14 日 上午 1:38 
AMK ADAM ATIN DİYE 1 AY BAN YEDİM AMINA KOYAM 1 AY İLK DEFA BEN YEDİM HERHALDE AG ARAŞTIRDIM BULAMADIM 0RSUPU GABEN ANANIN AMINA YETKİ SOKAYIM
Larwénd 2016 年 10 月 8 日 下午 8:22 
ben de koyayım qnq
◤MMA ▵◥ 2017 年 1 月 23 日 上午 1:48 
3 AY OYNAMADIM DMGDEN NOVA1 E ATTILAR EYVALLAH DEDİM NOVA1DEN MG2 YE KADAR ÇIKTIM SON 6 MAÇIM LOSE VE 5 İNDE NET HİLE VAR AQ BU YETKİLİLERİNDE GABENİNDE VALVENİNDE ANTİ CHEAT MİDİR NE ZIKKIMSA ONUNDA HİLE KULLANAN NE KADAR OROSPU ÇOCUGU VARSA NE KADAR SMURF VARSA HEPSİNİN TOPLUCA ANASINI SİKEYİM AQ YETER VALLAHİ BIKTIM SİKTİMİN OYUNUNDAN ULAN SMURF GELMESİN DİYE SEÇKİN GİRİYORUZ BU SEFER HİLE DENK GELİYOR RAPOR EDİYORUZ 2 AY SONRA BAN YİYOR BELKİ HİÇ YEMİYOR BİLE AQ SİKİYİM BÖYLE OYUNU CS İNCELEMEMDE SİGARA BAĞIMLILĞI VE AŞIRI SEVİYE KÜFÜR TAKINTISI OLUŞMASINI İSTEMİYORSAN ALMA YAZMIŞTIM EKSİK YAZMIŞIM AMK SİNİR KRİZİ GEÇİRİP HASTA OLDUM AMK YEMİNLE ELİM AYAĞIM TİTRİYOR NE KADAR HİLE NE KADAR SMURF VARSA ALAYININ ANASINI DAĞA TAŞA VURA VURA SİKEYİM AQ HADİ EYVALLAH
Lowbuzz 2017 年 2 月 18 日 上午 12:12 
http://steamcommunity.com/id/alesso_root/ adam spin bot anasını sıktıgım her el spın bot gelıyo sızın yapıcagınız oyunun anasını sıkıyım
Manwë 2017 年 12 月 11 日 上午 5:20 
oorrrrrrspu çocuklarıııı
OTTO.v 2018 年 6 月 30 日 下午 9:42 
引用自 Lumbuzz
http://steamcommunity.com/id/alesso_root/ adam spin bot anasını sıktıgım her el spın bot gelıyo sızın yapıcagınız oyunun anasını sıkıyım
kardeş şuan baktım adam vac yemiş şimdi mutulumusun
< >
正在显示第 1 - 10 条,共 10 条留言
每页显示数: 1530 50

发帖日期: 2015 年 1 月 26 日 下午 6:23
回复数: 10