此主题已被锁定
SK 2020 年 8 月 13 日 下午 1:21
Hediye Kartı Alımı Sonrası Pazar Kısıtlaması Sorunu
Bir arkadaşımdan aldığım hediye kartından sonra böyle bir engelleme ile karşılaştım.
Steam içinden hediye kartı alıp bir arkadaşınıza gönderdiğiniz zaman böyle bir engelle mi karşılaşıyorsunuz? Bu süreyi bekleme dışında bir yol var var mı?

Son günlerde bir arkadaşınızdan dijital hediye kartı kabul ettiniz. Arkadaşınızın, sizin için hediye kartını aldığı tarihten itibaren birkaç gün boyunca pazarı kullanamayacaksınız.
< >
正在显示第 1 - 9 条,共 9 条留言
Hey I'm Back! 2020 年 8 月 13 日 下午 4:56 
Hediye kartını bizzat tanıdığın bir arkadaştan mı aldın yoksa arkadaş listendeki herhangi birinden mi?
SK 2020 年 8 月 13 日 下午 5:51 
引用自 Hey I'm Back!
Hediye kartını bizzat tanıdığın bir arkadaştan mı aldın yoksa arkadaş listendeki herhangi birinden mi?

Bizzat tanıdım bir arkadaşımdan aldım.
Fark yaratacak bir detay mı ? :)
Hey I'm Back! 2020 年 8 月 13 日 下午 5:59 
引用自 SK
引用自 Hey I'm Back!

Steam önlem olarak bir süreliğine bloke koyuyor güvenlik açısından. O süre tamamlanınca kısıtlama ortadan kalkıyor. Endişe etmene gerek yok yani.
SK 2020 年 8 月 13 日 下午 6:26 
引用自 Hey I'm Back!
引用自 SK

Steam önlem olarak bir süreliğine bloke koyuyor güvenlik açısından. O süre tamamlanınca kısıtlama ortadan kalkıyor. Endişe etmene gerek yok yani.

Endişem yokta hevesim kırıldı şimdi 3 gün beklemek zorundayım :)
Sağol ilgine.
最后由 SK 编辑于; 2020 年 8 月 13 日 下午 6:26
Hey I'm Back! 2020 年 8 月 13 日 下午 6:41 
引用自 SK
引用自 Hey I'm Back!

Sağol ilgine.

Rica ederim. Aynı güvenlik önlemini hesaptan eposta adresi veya tel no değiştirince de topluluk pazarına bloke koyuyor. 7 ila 15 gün pazarı kullanamıyorsun mesela. Sonuç olarak hepsi dolandırıcılığı önlemek için alınan bir önlem. Adamlar işi sıkı tutuyor :)
最后由 Hey I'm Back! 编辑于; 2020 年 8 月 13 日 下午 6:44
SK 2020 年 8 月 13 日 下午 6:54 
引用自 Hey I'm Back!
引用自 SK

Sağol ilgine.

Rica ederim. Aynı güvenlik önlemini hesaptan eposta adresi veya tel no değiştirince de topluluk pazarına bloke koyuyor. 7 ila 15 gün pazarı kullanamıyorsun mesela. Sonuç olarak hepsi dolandırıcılığı önlemek için alınan bir önlem. Adamlar işi sıkı tutuyor :)

Sanırsın E-Devlet'ten alışveriş yapıyoruz :)
Abartılmış biraz. Yapacak bir şey yok.
引用自 SK
引用自 Hey I'm Back!

Sanırsın E-Devlet'ten alışveriş yapıyoruz :)
Abartılmış biraz. Yapacak bir şey yok.
bu yoruma çok güldüm :))
tredarc 4 月 24 日 上午 3:51 
Ulan benim de başıma geldi hay anasını satayım USP Royal Guard alacaktım
Lilibet 4 月 24 日 上午 7:00 
This thread was quite old before the recent post, so we're locking it to prevent confusion.
< >
正在显示第 1 - 9 条,共 9 条留言
每页显示数: 1530 50