This topic has been locked
SK Aug 13, 2020 @ 1:21pm
Hediye Kartı Alımı Sonrası Pazar Kısıtlaması Sorunu
Bir arkadaşımdan aldığım hediye kartından sonra böyle bir engelleme ile karşılaştım.
Steam içinden hediye kartı alıp bir arkadaşınıza gönderdiğiniz zaman böyle bir engelle mi karşılaşıyorsunuz? Bu süreyi bekleme dışında bir yol var var mı?

Son günlerde bir arkadaşınızdan dijital hediye kartı kabul ettiniz. Arkadaşınızın, sizin için hediye kartını aldığı tarihten itibaren birkaç gün boyunca pazarı kullanamayacaksınız.
< >
Showing 1-9 of 9 comments
Hey I'm Back! Aug 13, 2020 @ 4:56pm 
Hediye kartını bizzat tanıdığın bir arkadaştan mı aldın yoksa arkadaş listendeki herhangi birinden mi?
SK Aug 13, 2020 @ 5:51pm 
Originally posted by Hey I'm Back!:
Hediye kartını bizzat tanıdığın bir arkadaştan mı aldın yoksa arkadaş listendeki herhangi birinden mi?

Bizzat tanıdım bir arkadaşımdan aldım.
Fark yaratacak bir detay mı ? :)
Hey I'm Back! Aug 13, 2020 @ 5:59pm 
Originally posted by SK:

Steam önlem olarak bir süreliğine bloke koyuyor güvenlik açısından. O süre tamamlanınca kısıtlama ortadan kalkıyor. Endişe etmene gerek yok yani.
SK Aug 13, 2020 @ 6:26pm 
Originally posted by SK:

Steam önlem olarak bir süreliğine bloke koyuyor güvenlik açısından. O süre tamamlanınca kısıtlama ortadan kalkıyor. Endişe etmene gerek yok yani.

Endişem yokta hevesim kırıldı şimdi 3 gün beklemek zorundayım :)
Sağol ilgine.
Last edited by SK; Aug 13, 2020 @ 6:26pm
Hey I'm Back! Aug 13, 2020 @ 6:41pm 
Originally posted by SK:

Sağol ilgine.

Rica ederim. Aynı güvenlik önlemini hesaptan eposta adresi veya tel no değiştirince de topluluk pazarına bloke koyuyor. 7 ila 15 gün pazarı kullanamıyorsun mesela. Sonuç olarak hepsi dolandırıcılığı önlemek için alınan bir önlem. Adamlar işi sıkı tutuyor :)
Last edited by Hey I'm Back!; Aug 13, 2020 @ 6:44pm
SK Aug 13, 2020 @ 6:54pm 
Originally posted by SK:

Sağol ilgine.

Rica ederim. Aynı güvenlik önlemini hesaptan eposta adresi veya tel no değiştirince de topluluk pazarına bloke koyuyor. 7 ila 15 gün pazarı kullanamıyorsun mesela. Sonuç olarak hepsi dolandırıcılığı önlemek için alınan bir önlem. Adamlar işi sıkı tutuyor :)

Sanırsın E-Devlet'ten alışveriş yapıyoruz :)
Abartılmış biraz. Yapacak bir şey yok.
Originally posted by SK:

Sanırsın E-Devlet'ten alışveriş yapıyoruz :)
Abartılmış biraz. Yapacak bir şey yok.
bu yoruma çok güldüm :))
tredarc Apr 24 @ 3:51am 
Ulan benim de başıma geldi hay anasını satayım USP Royal Guard alacaktım
Lilibet Apr 24 @ 7:00am 
This thread was quite old before the recent post, so we're locking it to prevent confusion.
< >
Showing 1-9 of 9 comments
Per page: 1530 50