This topic has been locked
Titanium_ls Dec 23, 2022 @ 3:21pm
steam hediye kısıtlaması
Steamde hediye kıstilmasi yedim cozmu varmidir
< >
Showing 1-14 of 14 comments
Pscht Dec 23, 2022 @ 3:26pm 
What does it say EXACTLY? And I don't mean "something like", EXACTLY.
Titanium_ls Dec 23, 2022 @ 3:29pm 
Originally posted by Pscht:
What does it say EXACTLY? And I don't mean "something like", EXACTLY.
Bro I have "gift restriction" help me.i cant give gift to my cousin
Pscht Dec 23, 2022 @ 3:30pm 
That is not EXACTLY, "bro".
Dungeon Master Dec 23, 2022 @ 3:37pm 
tam olarak sorunu daha detaylı şekilde anlatırsan yardımcı olabilirim.
Titanium_ls Dec 23, 2022 @ 11:45pm 
Originally posted by Keızhar:
Knk hediye atarken tamamlanamadi beklenmedik bi hata olustu diyor destege yazdim kisitlama olmus dediler
Dungeon Master Dec 24, 2022 @ 2:47am 
birincisi onda yapabileceğin tek bir şey var desteğe sürekli ticket atman lazım.
ikincisi sistem bazen kötüye kullanım diye algılıyabiliyor onun için bir desteğe sor derim.
sebeplerden birisi çünkü sürekli yurt dışından insanlar türkiyedeki oyunlar ucuz diye vpn açıp bizden almaya çalışıyorlar. Ondan ötürü bir sıkıntıya yakalanmış olabilirsin.
ÇisTo Jan 19, 2023 @ 9:14am 
Originally posted by emozgts:
Originally posted by Keızhar:
Knk hediye atarken tamamlanamadi beklenmedik bi hata olustu diyor destege yazdim kisitlama olmus dediler
knka nasıl çözdün bu sorunu? Aynısı benim başıma geldi ne yapmak gerek?
Titanium_ls Feb 1, 2023 @ 3:37am 
Knk şimdi satın aldığın oyunun ederi kadar oyun hediye edebilirsin . Örnek veriyorum ben rdr 2 aldim 98 tlyken 98 tl harcamis oldum birine max 98 tllik oyun hediye edebilirim . Veya mesela 2 3 oyun satin aldin toplam tutarlari 300 tl . Arkadaşına max 300 tlye kadar oyun hediye edebilirsin
MEREN UNBEATEN Feb 21, 2023 @ 12:48pm 
bir gün at ile eşşek kim daha çok bağırcak yarışmaası yapacaklarmış.ilk eşek atı sikmiş.bütün köy atın bağırmasını duymuş.daha sonra at eşeği sikmiş.ama eşek hiç bağırmamış.at eşeğe demiş ki neden hiç bağırmadın demiş. eşek te boğazıma kadar geldi de ondan demiş.
Sainth Apr 6, 2023 @ 2:28pm 
reis çözebildin mi
Sainth Apr 6, 2023 @ 2:28pm 
çözdüysen ark ekledim banada yaz çözüm
Anonymous Helper Apr 7, 2023 @ 1:48am 
Originally posted by Ryan Gosling:
çözdüysen ark ekledim banada yaz çözüm

Solution is to always buy gifts using external payment method (credit card/debit card) and use the money on your wallet to buy things solely for your own account.
Last edited by Anonymous Helper; Apr 7, 2023 @ 1:49am
Aziz Apr 3 @ 3:01am 
Eşşeğin boğazına kaçtıysa nasıl konuşmuş?

Originally posted by MEREN UNBEATEN:
bir gün at ile eşşek kim daha çok bağırcak yarışmaası yapacaklarmış.ilk eşek atı sikmiş.bütün köy atın bağırmasını duymuş.daha sonra at eşeği sikmiş.ama eşek hiç bağırmamış.at eşeğe demiş ki neden hiç bağırmadın demiş. eşek te boğazıma kadar geldi de ondan demiş.
Mike Apr 3 @ 6:42am 
This thread was quite old before the recent post, so we're locking it to prevent confusion.
< >
Showing 1-14 of 14 comments
Per page: 1530 50