This topic has been locked
ROMMEL Mar 17, 2021 @ 4:41am
Topluluk içeriği kaldırıldı / Sebepsiz Yere Profilimin Silinmesi
Merhaba, konu uygun yere mi yazıldı emin değilim, iki haftadır Steam Destek adeta benim hesabımla uğraşıyor. 9 gün önce Counter Strike Global Offensive oyununda vac ban atıldı. Destek yanıt vermiyor, oyunu beş altı yıl önce aldım, 100 saat oynamışım, iki ayda bir canım sıkılırsa girdiğim oyunda overwatch mudur nedir onunla yasaklandım. Dönüş yapılmıyor.

Hadi bunu ayrı bir parantez alalım, bugün 10 saat önce Steam Destek üyesi benim profil fotoğrafımı, profil yazımı ve internet bağlantılarımı yani yapabileceği tüm yasaklamayı yapıp gitmiş. Profil fotoğrafımda Alman komutan Rommel'in fotoğrafı vardı, aylardır da duruyordu. Özet bilgimde Day of Infamy oyunun ifadesi olan :doicross: ve başka bir oyundan :Sweden: ifadesi vardı. Başka hiç bir şey yoktu. Keyfi yere böyle bir yasaklamaya maruz bırakılmam hiç yakışık almıyor. Hayır millete bakıyorum, çıplaklıktan tutun uyuşturucu maddelerden yasaklı simgelere kadar bir çok şey mevcut. Bu nedir arkadaş?
< >
Showing 1-3 of 3 comments
Matiz Mar 17, 2021 @ 8:16am 
yes
cSg|mc-Hotsauce Mar 17, 2021 @ 8:28am 
Originally posted by ROMMEL:
Merhaba, konu uygun yere mi yazıldı emin değilim, iki haftadır Steam Destek adeta benim hesabımla uğraşıyor. 9 gün önce Counter Strike Global Offensive oyununda vac ban atıldı. Destek yanıt vermiyor, oyunu beş altı yıl önce aldım, 100 saat oynamışım, iki ayda bir canım sıkılırsa girdiğim oyunda overwatch mudur nedir onunla yasaklandım. Dönüş yapılmıyor.

Hadi bunu ayrı bir parantez alalım, bugün 10 saat önce Steam Destek üyesi benim profil fotoğrafımı, profil yazımı ve internet bağlantılarımı yani yapabileceği tüm yasaklamayı yapıp gitmiş. Profil fotoğrafımda Alman komutan Rommel'in fotoğrafı vardı, aylardır da duruyordu. Özet bilgimde Day of Infamy oyunun ifadesi olan :doicross: ve başka bir oyundan :Sweden: ifadesi vardı. Başka hiç bir şey yoktu. Keyfi yere böyle bir yasaklamaya maruz bırakılmam hiç yakışık almıyor. Hayır millete bakıyorum, çıplaklıktan tutun uyuşturucu maddelerden yasaklı simgelere kadar bir çok şey mevcut. Bu nedir arkadaş?

1. For the VAC ban. Support can not help you anyways.

Copy/pasta...

http://steamcommunity.com/discussions/forum/9/882959527688934488/

All VAC bans come from the detection of a known cheat, whether it is used on the account itself or some sort of sharing has occurred (account, library or phone number).

Users are responsible for the security of the account and all that happens on it.

2. Nazi related avatars and names get removed, yes.

If you wish to contest support's decision on the removal, contact support.

:qr:
Last edited by cSg|mc-Hotsauce; Mar 17, 2021 @ 8:30am
ROMMEL Mar 17, 2021 @ 9:14am 
thats ridiculous. there wasnt any nazi symbols, icons, medals... just a face. and :idocross: in my bio. thats legal symbol in steam market. this is killing me ://
< >
Showing 1-3 of 3 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Mar 17, 2021 @ 4:41am