Все обсуждения > Форумы Steam > Steam Community > Подробности темы
Hesabım Çalındı Ve Geri Alamıyorum
Merhabalar Bugün bana bir arkadaşlık isteği gelmişti ve bende kabul ettim daha sonra bana bir link yolladı tıkladım ve beni bir (Counter Strike Global Offensive) kasa açma sitesine yönlendirdi yalan olduğunu anlayıp tam çıkacakken Steam hesabımın otomatik olarak siteye kayıt olduğunu gördüm yani kendisi otomatik olarak giriş yapılmıştı daha sonra Steam bağlantısı koptu hemen E-mailden değiştirmek için E-mail e giriş yaptım fakat bana 3 tane mesaj gelmiş idi 1. sinde şöyle yazıyordu steam ve Steam Guard dan telefon numaranız kaldırılmıştır 2. sinde Steam ve Steam Guard dan E-mailiniz kaldırılmıştır 3. sün de ise Steam şifreniz değiştirilmiştir yazıyordu tüm bildiğim E-posta ve Telefon numarasından hesabımı geri almayı denedim fakat hesap ID si değiştirilmiş idi şifre de dahil olmak üzere ve hiçbir şekilde giremedim ama telefona baktığımda şöyle bir mesaj gelmişti ( Use code ***** to change credentials for your Steam Account B002 ) ama bununla ilgili bir arama sonucu çıkmıyordu ve bu kodu nereye yazıcağım hakkında bir bilgide yazmıyordu arkadaşlarıma ve büyüklerime sordum fakat onlarda buradan size ileterek hesaplarını geri aldığını bana ilettiler.
Все обсуждения > Форумы Steam > Steam Community > Подробности темы
Дата создания: 2 июл. 2020 г. в 4:06