Crispy 2018 年 3 月 21 日 上午 8:37
Problem z tokenem na telefonie
Witam, dzisiaj gdy chciałem zaakceptować wymianę na telefonie, okazało się, że okienko tryb rodzinny tak jakby mi się zablokowało? mam na myśli to, że po wpisaniu kodu do trybu rodzinnego niby jakby się ładowało, okienko znika na chwilę jakby przechodziło do następnej strony, ale jednak nie i pojawia sie po sekundzie znowu, postanowiłem wylogować się ze steam, ponieważ myślałem, że to tylko jakiś bug, po czym mocno się rozczarowałem bo to samo dzieje sie po wpisaniu loginu i hasła, okno jakby logowało, ale nie przechodzi dalej, zaznaczam, że reinstalowałem aplikacje i restartowałem telefon oraz internet, bardzo proszę o pomoc, ponieważ jeszcze dziś muszę wysłać oferty na steam, zaznaczę, że nie pierwszy raz zawiodłem się na aplikacji mobilnej steam, gdyby jakimś cudem czytała to jakaś osoba z steam, miło by było gdybyście wreszcie wzięli się za poprawę tej aplikacji, ma wiele błędów.
Pozdrawiam, liczę na szybką odpowiedź.

Okazało się, że dzisiaj wylogowało mi steam na komputerze i musiałem usunąć token aby wgl odzyskać konto, szczerze mówiąc jestem bardzo zawiedziony postawą w jaki został odebrany mój problem, aktualnie znów będe musiał prawdopodobnie tworzyć nowy steam guard przez który bede miał wstrzymane oferty.
最后由 Crispy 编辑于; 2018 年 3 月 21 日 下午 11:20
< >
正在显示第 1 - 2 条,共 2 条留言
cSg|mc-Hotsauce 2018 年 3 月 21 日 上午 8:38 
Ongoing issue for some users. Wait and try again later.

:qr:
Crispy 2018 年 3 月 21 日 上午 8:44 
How long can it take?
< >
正在显示第 1 - 2 条,共 2 条留言
每页显示数: 1530 50

发帖日期: 2018 年 3 月 21 日 上午 8:37
回复数: 2