This topic has been locked
Yes Mar 17, 2017 @ 12:42am
Pazar Bekletmesi
1 Haftadır aynı olayla karşı karşıyayım. Steam Guard ımı aktif ettiğime rağmen pazardaki satmak istediğim itemleri satamıyorum, karşıma pazar bekletmesi çıkıyor. 15 Gün Pazar ve Takas banı almıştım Steam Guardı kapattığım için, 15 gün geçtikten sonra hala pazar bekletmesi alıyorum. "Pazar listelemeleri bekletmelerindeki gerekliliği nasıl kaldıracağınız hakkında daha fazla bilgi edinin"e bastığım zaman "Öğe bekletmeleri gerekliliğini kaldırın" yazısı çıkıyor. "Mobil Kimlik Doğrulayıcı kullanmak, kendi öğelerinizi sadece sizin çabuk ve güvenli bir şekilde takas edebilmenizi sağlar ve böylece takas bekletmesine artık gerek kalmaz." yazıyor fakat ben zaten steam guardı kullanıyorum. Uygulamayı sildim tekrar yükledim, tekrar çıkış yapıp giriş yaptım, Steam Guardı kapayıp açarsam yine 15 Gün ban alıcağım. Lütfen yardım edin çok sinir bozucu bir olay.
< >
Showing 1-11 of 11 comments
Atakan Bey Mar 23, 2017 @ 11:56am 

+
Tulpar Jul 15, 2017 @ 11:01am 
Pazar Bekletmesi
Pazara bir kart koyduğumda 15 gün beklemeye alındı.5 gün sonra beklemeden kaldırdım.Sonra yeniden koydum bir daha 15 gün beklemeye alıyor? Halbuki mobil kimlik doğrulayıcımı da yaptım.Lütfen yardımcı olun kaç gündür bu sorunla uğraşıyorum.Teşekkürler.
Last edited by Tulpar; Jul 15, 2017 @ 11:02am
cSg|mc-Hotsauce Jul 15, 2017 @ 11:03am 
Mobil Kimlik Doğrulayıcısının Eklenmesi

Bir Steam Guard Mobil Kimlik Doğrulayıcısı hesabınız için ek güvenlik sağlar. Bir doğrulayıcıyı eklemek mevcut kısıtlamaları anında kaldırmayacaktır. Kimlik Doğrulayıcısını ekledikten sonra ilk 7 gün içinde oluşturulan takaslara 15 güne kadar takas bekletmesi uygulanmaya devam edecektir. Bu, öğelerinizin korunmaya devam etmesini ve eğer kötü niyetli bir kişi hesabınıza bir kimlik doğrulayıcısı eklerse, size hesabınızı kurtarmak için zaman tanır.

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1047-edfm-2932&l=turkish#appadded

:qr:
Tulpar Jul 15, 2017 @ 11:10am 
Yani benim bir 15 gün daha beklemeye girmem ilk 7 gün içinde beklemeden kaldırıp yeniden koyduğum için mi? Ayrıca steam guard ayarlarındada STEAM GUARD BU HESAP İÇİN BAŞKA CİHAZ TANIMLANMADI Diyor bu uyarı nedir benim PC min ve MOBİL Aygıtımın isimlerimin burda gözükmesi gerekmiyor muydu?Hiçbir şey gözükmüyor burda çünkü Teşekkürler.
Tulpar Jul 16, 2017 @ 12:31am 
Benzer bir sorun bendede var sen mobil kimlik doğrulayıcını aktif ettiğine emin misin ?Eğer sonuca ulaştıysan burda bizide bilgilendirir misin? Teşekkürler
Tulpar Jul 16, 2017 @ 12:35am 
Yardımcı olabilecek kimse yok mu Topluluğun bu yazıyı görmesi için ne yapabilirim
CeSuReR Aug 18, 2017 @ 6:32am 
Tamda aynı sorun bende var çözüm bulabildinizmi acaba ?
yoksa 7 gün sonra düzeldimi ?
Tulpar Aug 18, 2017 @ 8:43am 
herhaide ilk 7 günde kaldırıp geri koyduğum için oldu sonrasında düzeldi şuan problem yasamıyorum
c t y Feb 24, 2018 @ 2:58am 
Bunu hızlı geçemiyor muyuz?
c t y Feb 24, 2018 @ 2:59am 
Yani süreyi kısaltamıyor muyuz?
abcde Sep 12, 2018 @ 11:41am 
amk bende de oluyor kafayı yicem
< >
Showing 1-11 of 11 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Mar 17, 2017 @ 12:42am