Всички дискусии > Steam форум > New to Steam > Подробности за темата
Türkiye ve Dolar
hayat bitti.
< >
Показване на 1-15 от 42 коментара
hiçbişe satın almazsak köpek gibi dönerler ama bunu yapacak büyük bir topluluk lazım. fiyatlar yine 300 lira arttı bg3 700den 1000tl üstüne çıkıyo 1 gecede bu ne aq ya.

steam türkiyeyi riota-epice sattı, 1 tane bile oyun almam dolar üstünden şahsen. genshin falan oynarım artık bunu 10 yıllık hesabı olan 100lerce oyun satın almış biri olarak söylüyorum
Първоначално публикувано от Lt-Helsing:
hiçbişe satın almazsak köpek gibi dönerler ama bunu yapacak büyük bir topluluk lazım. fiyatlar yine 300 lira arttı bg3 700den 1000tl üstüne çıkıyo 1 gecede bu ne aq ya.

steam türkiyeyi riota-epice sattı, 1 tane bile oyun almam dolar üstünden şahsen. genshin falan oynarım artık bunu 10 yıllık hesabı olan 100lerce oyun satın almış biri olarak söylüyorum

Gıdaya, giyime, benzine, ekmeğe gelen zamlar sonrası sesini sadece sosyal medyadan çıkartan halk bile söylediğin topluluktan daha büyük olmasına rağmen bunu başaramadı. İkisini nasıl kıyaslarsın kendi kafanda bilmiyorum ancak durum ortada, bizden bi puk olmaz.
Първоначално публикувано от Almora:
hayat bitti.
çocukmusun oyun oynuyorsun zaten çık dışarı gez dolaş hayatını harcama
Първоначално публикувано от Lt-Helsing:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kesinlikle katılıyorum.
Първоначално публикувано от Berkolok:
hayat bitti.
çocukmusun oyun oynuyorsun zaten çık dışarı gez dolaş hayatını harcama
doğru ya sende bu platforma zaten sadece sohbet etmek için giriyordun
beyler benim anlamadığım oyunlar artık dolarla ama hala topluluk pazarı tl yani o zaman pazarı da dolara çevirsinler sattığız eşyalar dolar bazında satalım ki eşitlik olsun tl cinsinden satıp daha zarara giriyoruz
Първоначално публикувано от ErdoganBABA:
beyler benim anlamadığım oyunlar artık dolarla ama hala topluluk pazarı tl yani o zaman pazarı da dolara çevirsinler sattığız eşyalar dolar bazında satalım ki eşitlik olsun tl cinsinden satıp daha zarara giriyoruz
dostum sende öyle görünüyor bugda kalmış yani, bende de öyleydi, steam aç kapa yaptım düzeldi. Şimdi TL ile alakalı hiç bişiy yok artık.
hayat bitti.
Steam devri artık kapanmıştır. Adamlar 3-4 milyon Tr kullanıcısını resmen yok saydılar. Yeterince oyunum var daha da almam . Ulan bi oyun zevkimiz var onunda içine sıçtılar.
Artık Epic Games'e geçiyoruz beyler. :steamthumbsup:
Başka çare yok :steamsad:
Steam'e sinirlenmek büyük aptallık adamlar yıllarca ucuzdan oyun sattılar paramızın hiç bir değeri kalmadı artık
Първоначално публикувано от Quaresma:
Steam'e sinirlenmek büyük aptallık adamlar yıllarca ucuzdan oyun sattılar paramızın hiç bir değeri kalmadı artık
Steam den de , Tr yöneticilerinden de bi cacık olmaz .
Fiyatların bu şekilde kalacağını sanmıyorum, Dishonored az önce fiyatını yeniden düzenledi ve eski fiyatına çekti. Bu fiyatlandırmaları Steam yapıyor başta, gelecek vakitlerde her dağıtımcı kendi fiyatını yeniden belirleyecek, en azından 20 Kasım mesajında bu şekilde belirtilmişti.
Ayrıyetten bu şekilde kaldığı sürece kimse kazanmayacak, belki sadece oyuncu sayısı düşer, ama karda artı eksi çok olacağına inanmıyorum fakat oyuncu sayısı önemlidir herhalde diye tahmin ediyorum. Sakin kalalım derim, dağıtımcılar satın alım ve oynanıştaki yavaşlığı illa ki istattiklerinden takip ediyorlar, düzenleyeceklerdir
Unbelievably high prices... x2 / x2.5 times price-increases in one second. Switching to Xbox, I like Steam but no way to buy/ continue with these prices. Our income is 1/5th of a European.
Последно редактиран от TAO; 20 ноем. 2023 в 16:57
We expected discounts at the end of the year/ for the holiday season but we end up with 250% price increases. Sadly surreal.
Последно редактиран от TAO; 20 ноем. 2023 в 17:01
< >
Показване на 1-15 от 42 коментара
На страница: 1530 50

Всички дискусии > Steam форум > New to Steam > Подробности за темата
Дата на публикуване: 20 ноем. 2023 в 15:22
Публикации: 42