Összes téma > Steam fórumok > New to Steam > Téma részletei
Hediye yollanmıyor
2. olarak kullanmış olduğum steam hesabımdan ana hesabıma steam cuzdanımdan oyun hediye etmek isityorum fakat sürekli reddedildi cevabı alıyorum tek bir oyun sadece dlc de yok ama hata veriyor sürekli ne yapmam lazım?
< >
110/10 megjegyzés mutatása
bu kullanmış olduğum 2. heabım yanlışlıkla bu hesabıma steam cudandana para satın aldım aslında ilk hesabıma almam lazımdı şimdi almak istediğim bir oyun var ana hesabıma fakat hediye edemiyorum hata veriyor çözümü yok mu oyun biraz pahalı 300 tl fln
abi steam bu aralar baya hatalı hareketler yapıyor, normalde olmaması gereken şeyler oluyor ojasdğjasd
steam benim ülkemi değiştirdi sen gene iyisin, adamlara açıklamaya calısıyorum, Türkiyedeyim diyorum, adamlara ikametgah attım adamlar bana sen romanyadasın diyorlar ya
dostum bunun bi çözümü yokmu ya steam e fln yazsam olmaz mı indirim bitmeden almka istdiğim oyunalr vardı da 2 hesapta türkiyeye kayıtlı *** 300 tl yatırdım hemde
yazabilirsin, bir şey kaybetmezsin, aksi taktirde elden bir şey gelmiyor gibi gözüküyor
ben yazdım okumadan oto reply attılar umarım okurlarda tadımız yerine gelir
bakalım ne olur yazdım inşallah saçma bi sebepten reddedilmez para yatırdım oyun alamıyorum şaka gibi :D
Steam geri dönüş yapti hediyeleri gonderebildim ingilizce bir şekilde yanıt istiyorlar
senin adına sevindim, aynı şekilde 3 sefer denemeden sonra, bende derdimi bir şekilde anlatabildim, artık kendi paramla alışveriş yapabiliyorum, şükür bunuda atlattık :D
😂 sende iyi atlatmişsın ya zaten son satin alimlar dolar kuru zamlanınca zirt pirt oyun alamam daha artik oyun almaya ortak arayacağım 😂😂😂😂
< >
110/10 megjegyzés mutatása
Laponként: 1530 50

Összes téma > Steam fórumok > New to Steam > Téma részletei
Közzétéve: 2023. júl. 6., 15:17