This topic has been locked
Kradzież itemów
Dzień dobry, mam problem z pewną rzeczą. Mianowicie miałem przed chwilą komunikat, iż moje konto za moment zostanie zablokowane (w opisie pod profilem) i mój nick to były cyfry. Pisało także, że zalecają drogie skórki wysłać do znajomego. Po chwili wysłałem do Was wiadomość o tym problemie. Następnie wysłałem do znajomego moje skórki. Po chwili mój kolega powiedział mi, że wymiana została anulowana, lecz ja jej nie anulowałem. Podejrzewam, że ktoś mógł zabrać mi skiny z ekwipunku podczas wymiany (przejąć wymianę). Nie wiem czy jest takie coś w ogóle możliwe. Prosiłbym o pomoc, ponieważ moje skórki były dość drogie. Mowa tutaj o grach : CS:GO oraz Team Fortress 2. Po sprawdzeniu historii logowań na moje konto o godz. 17:12 ( według zegara steam) zauważyłem nieautoryzowane logowanie o danych : 8 kwietnia 2020 o 17:12 CEST 8 kwietnia 2020 o 17:29 CEST -700 RU Khimki Moskva. Świadczy to jednoznacznie o przełamaniu zabezpieczeń steam oraz steam guarda i czasowym przejęciu mojego konta, kiedy to doszło do kradzieży przedmiotów. Po sprawdzeniu historii wymiany zauważyłem, że użytkownik logujący się z adresu https://steamcommunity.com/id/belikovmartinqqmartynq podszył się pod mojego znajomego o tym samym nicku i przechwycił wymianę. Żądam zablokowania użytkownika oraz zwrotu moich przedmiotów.

Support Steam jest bezradny, ktoś pomoże?
< >
Showing 1-15 of 16 comments
ֆօɮօʟ May 4, 2020 @ 1:15pm 
Witam mnie spotkało to samo czy da się coś z tym zrobić?? Pozdrawiam
niestety nic sie nie da zrobic ;/
Tebeas May 7, 2020 @ 6:10am 
pisz po angielsku, polakom malo kto odpowiada, ale powiem ci co sie stalo

1. weszles na jakas strone z skorkami co csa, zalogowales sie i ukradli ci konto, po czym zasztraszyli ze zablokuja ci konto, zebys wyslal skorki do znajomego, po czyim krzekierowali wymiana do ich kont, czyli byles tak chciwy ze zalogowales sie do stroy ze skorkami ktora ukradla ci konto
2. teraz wez idz na strone help and tips, i wpisz tam to; hey, i got my account stolen because i logged to a scam website, what steps do i do to get it back?. i tam ci napisza po angielsku, kliknij w te linki co ci napisza, te do story pomocy steama, powwiny ci sie przetlumaczyc jesli nie to powiezdz.
Tebeas May 7, 2020 @ 6:13am 
i jak to wszystko zrobisz to odzzyskas konto
Tebeas May 7, 2020 @ 6:16am 
i jeszce usun linki do profili tych ruskich, bo nie mozna podawac linkow do profili, i jeszce przedmiotow nie odzzyskas, steam ich nie zwroci
Żul z pod mostu Dec 16, 2022 @ 10:24am 
miałem tak samo do tej pory nie mam skinów tylko że ja serio wysłałem skiny do kolegi miał ofertę ale nie mógł jej zaakceptować więc ją anulowałem ale po chwili napisali do mnie steam że zabierają mi skiny na 2 tygodnie ale to raczej nie był steam po czym w moich wymianach był jakiś xilitonowy o 0 poziomie który dostał moją ofertę której do niego nie wysyłałem steam nic nie robi z tym
Żul z pod mostu Dec 16, 2022 @ 10:25am 
ale dostęp do konta miałem cały czas i dalej mam
Żul z pod mostu Dec 16, 2022 @ 10:25am 
i na żadne strony się nie logowałem
mi też ukradli za 22 tys i stwierdzam że STEAM TO G Ó W N O
Last edited by Knife SKINI #CASEHUG; Mar 22, 2023 @ 12:22pm
$$$BIGSMOKE$$$ Mar 23, 2023 @ 4:28pm 
To jest tak zorganizowane, że kto nie dostał jeszcze vac, raczej się na to złapie… konto 12 lat, ciężko mnie oszukać a też sie dałem
MimiSta May 3, 2023 @ 5:31am 
i jak udało się coś? mam ten sam problem
Nie udało się ;/
nie polecam stronki ♥♥♥♥♥♥♥ wysyłaja kilka ofert wymian i wykrecaja sie ze to nie ich bot
花样小孩 Jul 6, 2024 @ 5:12am 
nonono
< >
Showing 1-15 of 16 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Apr 12, 2020 @ 7:00am