pezefenk Mar 3, 2019 @ 1:52pm
Steam cüzdanına nasıl para yatırılır?
Merhaba arkadaşlar ben cayyarciko. Bu başlığı açma sebebim bi çok kişi steam'e yeni başladı ve nasıl para yatırıp oyun alacağını bilmiyor. Arkadaşlar eğer 18+ değilseniz migroslardan kendinize ininal kart alıp ona para yükleyebilirsiniz ve bu işlem için yanınızda 27 tl olmasi lazim. 25 TL kağıt diğer 2 TL ise bozuk olmalıdır çünkü 25 TL yi kartı aldığınızda açmak için veriyorsunuz merak etmeyin o para kartin içinde duruyor ve o 2 tl ile de para yatırma ücretini karşılıyor. Bunlari yaptıktan sonra ise evinize geri gidin ve bilgisayarınızı açıp steam'e girin. Bunları yapmadan önce https://www.ininal.com dan kayıt yapın. Her neyse, bunları yaptıktan sonra ininal kartınızı yanınıza alın ve KARTINIZI VE KART BİLGİLERİNİ ASLA KAYBRTMİYECEK BİRYERE KOYUN. Sonrada steam den "Steam Cüzdanim" a tıklayın ve para hatıra basın. Para hatıra bastıktan sonra da yatiracaginiz para miktarını seçin ve o miktara tıklayın. Tıkladıktan sonra ise oraya kart bilgilerinizi yazın ve ordaki işlemleri tamamlayın. Bu işlemleri tamamladiktan sonrada paranızı istediğiniz gibi harcayabilirsiniz.
Last edited by pezefenk; Mar 3, 2019 @ 1:59pm
< >
Showing 1-1 of 1 comments
keremyuruk09 Nov 9, 2024 @ 9:28am 
BEN STEAME PARA YATIRMAK İSTİYORUM
< >
Showing 1-1 of 1 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Mar 3, 2019 @ 1:52pm