TaKoi Jun 4, 2018 @ 8:47am
Instalacja steam
Witam gdy instaluje instalator do steam'a jak klikam instaluj pojawia mi sie błąd z żółtym trójkątem i wykrzyknikiem bez żadnych napisów help pls
< >
Showing 16-22 of 22 comments
Originally posted by Tapatik:
prawdopodobnie zostało coś po deinstalacji poprzedniej wersji steama, usuń ręcznie katalog steam i zaistaluj od nowa.

jak mam usunąć jakiś katalog?
usun moze w panelu steama (jak sie wyswietla)
a jak nie to ogarnij gdzieś błąd na google
albo instaluj na innym dysku
hawajska2138 Jul 6, 2020 @ 3:19pm 
ja w plikach nic nie znalazłem a w panelu sterowania usnąłem i dalej nic
melvin161 Oct 2, 2020 @ 3:10am 
U mnie pomogło zainstalowanie steam na dysku D
Perseverantia Oct 16, 2020 @ 2:37pm 
W moim przypadku włączenie pliku instalacyjnego jako administrator i zrobieniu podwójnego folderu. W sensie zamiast C:\Programy\Steam to C:\Programy\Steam\Steam dlatego, że w pierwszym z nich miałem instalkę i kminiłem czy się to nie gryzie właśnie z etapem instalacji. Wydaje mi się, że wystarczy uruchomić jako administrator, ale jeśli to za mało to nie instalujcie w tym samym folderze co macie instalkę i powinno śmigać
Piter Oct 24, 2020 @ 9:50am 
Originally posted by Perseverantia:
W moim przypadku włączenie pliku instalacyjnego jako administrator i zrobieniu podwójnego folderu. W sensie zamiast C:\Programy\Steam to C:\Programy\Steam\Steam dlatego, że w pierwszym z nich miałem instalkę i kminiłem czy się to nie gryzie właśnie z etapem instalacji. Wydaje mi się, że wystarczy uruchomić jako administrator, ale jeśli to za mało to nie instalujcie w tym samym folderze co macie instalkę i powinno śmigać
Kocham Cię człowieku, dzięki
< >
Showing 16-22 of 22 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Jun 4, 2018 @ 8:47am