Bear Nov 11, 2024 @ 3:23am
Steam pass
Drodzy twórcy Steam,
Piszę z propozycją na temat całej domeny, którą jest Steam. Wasi rywale, a dokładniej Minecroft posiadają coś takiego co nazywa się: Game pass. Zostało by tak jak jest teraz, czyli można kupić każdą grę. Jednakże, moglibyście wprowadzić tak zwany: Steam pass. Proponowałbym wam zrobić trzy warianty. Bardzo podoba mi się wasza aplikacja mobilna i sam w sobie sklep. Mam nadzieję że pomyślicie nad tym pomysłem, chętnie bym kupił Steam pass. Dziękuję z góry za zobaczenie wiadomości. Też mam pytanie do was klienci. Popieracie ten pomysł?

Z poważaniem:
Bear
< >
Showing 1-3 of 3 comments
Player Nov 11, 2024 @ 5:10am 
Honestly, I wouldn't really like this idea without offense really. Steam is perfect now that it has some bugs and problems, but I would like it to stay as it is. Thank you.
Crazy Tiger Nov 11, 2024 @ 5:11am 
GabeN already stated in an interview that Valve isn't interested in doing a subscription, but will work with anybody who wants to bring theirs to Steam. EA did theirs, If Microsoft wants to bring GamePass over they're welcome according to GabeN.
Nx Machina Nov 11, 2024 @ 5:14am 
Valve CEO Gabe Newell is open to Microsoft launching its PC Game Pass service on Steam. In an interview with PC Gamer, Newell says Valve has no plans for an Xbox Game Pass competitor, but that it would be happy to work with Microsoft to bring PC Game Pass to Steam.

Note: You have to understand that for a Steam Pass it would be opt in for developers, publishers not mandatory to put their games on there.
Last edited by Nx Machina; Nov 11, 2024 @ 5:16am
< >
Showing 1-3 of 3 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Nov 11, 2024 @ 3:23am