Stary Hedel 20/nov./2017 às 11:54
Polski zloty na steamie
Witam,

bez zbednych slow i owijania w bawelne: Prosze o mozliwosc zmiany regionu bez wzgledu na to, gdzie aktualnie przebywam lub wybor waluty podczas platnosci/doladowania portfela stam.

Powod: w wielu przypadkach doplacam (zarowno ja, jak i wszyscy inni uzytkownicy) do systemu przewalutowania na polskie zlotowki.

Przykladem moze byc moj dzisiejszy zakup nadchodzacego dodatku do gry TES Legends, ktory kosztuje niecale 20€ (19.90 albo 19.99€ - nie pamietam dokladnie) ale probujac go zakupic za pomoca PaysafeCARD o wartosci 20€ bylem zmuszony doladowac portfel steam 2 razy za kwote 40zl (trace na tym jakies 3-4zl, ktore zostaje na kuponie paysafe) plus 20zl przelewem z konta bankowego (dlaczego wlasciwie istnieje cos takiego, jak poszczegolne kwoty doladowan??? czemu nie mozna zwyczajnie doladowac portfela kwota na zyczenie - dajmy na to 4zl???)

Nie wiem komu zmiana waluty na zlotowki wyszla na dobre, ale smiem twierdzic, ze znajdzie sie gro osob, ktorym rowniez nie jest to na reke. Nie mam nic przeciwko samej opcji zakupow w zlotowkach, ale niech bedzie ona rownorzedna z mozliwoscia zakupow w innych walutach. Mysle, ze mozliwosc zmiany samego regionu, badz wybor waluty podczas transakcji bylby najlepszym rozwiazaniem. W takim przypadku kazdy mialby to, co mu w danej chwili najbardziej odpowiada.

Nie chcemy (wypowiadam sie w imieniu wszystkich, ktorzy popieraja moje zdanie) doplacac do gier i programow!

Pozdrawiam cieplutko.
Última edição por Stary Hedel; 20/nov./2017 às 12:18
Publicado em: 20/nov./2017 às 11:54