Don't Starve Together

Don't Starve Together

Dont starve together w prezencie
Co jeżeli grę Dont starve together kupię jako prezent dla mojej koleżanki ? Najbardziej chodzi mi o to, kto dostanie ten dodatkowy kod, ja czy moja koleżanka ? (Dla niewtajemniczonych po kupnie Dont starve together do twojej biblioteki wpada jeszcze jeden darmowy klucz który można wykorzystać)
Last edited by mateuszanierusza; Nov 9, 2018 @ 6:38am

Something went wrong while displaying this content. Refresh

Error Reference: Community_9734361_
Loading CSS chunk 7561 failed.
(error: https://community.fastly.steamstatic.com/public/css/applications/community/communityawardsapp.css?contenthash=789dd1fbdb6c6b5c773d)
Originally posted by Lancer#:
Twoja koleżanka dostanie prezent, ponieważ to u niej zostanie aktywowana pierwsza kopia.
Showing 1-10 of 10 comments
Katitoff Nov 9, 2018 @ 11:25am 
Jak kupujesz tylko pojedynczą kopię, możesz od razu ją przesłać w prezencie przy zakupie i od razu pojawi się u adresata.

Jak kupujesz dual pack, twoja kopia jest przypisana do twojego konta a w ekwipunku dostajesz klucz do drógiej, którą możesz od razu przesłać do adresata jako prezent.
mateuszanierusza Nov 9, 2018 @ 12:07pm 
Originally posted by Katitoff:
Jak kupujesz tylko pojedynczą kopię, możesz od razu ją przesłać w prezencie przy zakupie i od razu pojawi się u adresata.

Jak kupujesz dual pack, twoja kopia jest przypisana do twojego konta a w ekwipunku dostajesz klucz do drógiej, którą możesz od razu przesłać do adresata jako prezent.

Czyli jeżeli ja wyślę grę w prezencie do niej to ona ani ja nie otrzymamy dodatkowego klucza do ekwipunku ?
Last edited by mateuszanierusza; Nov 9, 2018 @ 12:08pm
Katitoff Nov 9, 2018 @ 12:27pm 
Kupujesz po prostu tą opcję co jest na 60% zniżki teraz dla siebie, gra dodawana jest do twojej biblioteki + dostajesz do ekwipunku klucz który możesz wysłać komukolwiek.
(najwyraźniej kupienie gry obecnie po prostu daje ci drógą kopię jako prezent, wcześniej chyba tak nie było)
Last edited by Katitoff; Nov 9, 2018 @ 12:28pm
mateuszanierusza Nov 9, 2018 @ 12:28pm 
Originally posted by Katitoff:
Kupujesz po prostu tą opcję co jest na 60% zniżki teraz dla siebie, gra dodawana jest do twojej biblioteki + dostajesz do ekwipunku klucz który możesz wysłać komukolwiek.

ehh... Nie rozumiesz mnie do końca. Mi chodzi o to że ja już Don't starve together mam, a moja koleżanka też chciała ze mną pograć więc chcę jej to wysłać w prezencie na steam i pytanie kto dostanie po wysłaniu prezentu dodatkowy kodzik do gry.
Katitoff Nov 9, 2018 @ 1:29pm 
W tym sensie.
Trudno powiedzieć, ale logicznie ty kupujesz więc ty powinieneś dostać dodatkowy klucz.
The author of this thread has indicated that this post answers the original topic.
Lancer# Nov 9, 2018 @ 3:00pm 
Twoja koleżanka dostanie prezent, ponieważ to u niej zostanie aktywowana pierwsza kopia.
mateuszanierusza Nov 9, 2018 @ 3:02pm 
Dziękuje jest tak jak piszę Lancer
AnaNos111 Dec 26, 2020 @ 4:08pm 
moglby ktos powiedziec gdzie ten kod dla 2 osoby sie odbiera?
Piuro01 Nov 2, 2023 @ 8:03am 
wyslij jakiejś osobie ten klucz potem ta osuba może go użyć jest opcja użyć w ekwipunku steam
mateuszanierusza Nov 2, 2023 @ 11:11am 
chłop po 5 latach od wątku odpowiedział na posta XD
Showing 1-10 of 10 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Nov 9, 2018 @ 6:36am