Counter-Strike

Counter-Strike

alynutz Feb 15, 2013 @ 12:38am
Probleme Steam (10 fps cs 1.6 ) De cand s-a facut update ...
de cand s-a updatat ieri steam....nu pot juca...setarile placii video sunt aceleasi dar mai mulr de 15 fps in counter strike 1.6 nu am orice i.as face am toate setete ♥♥♥ trebuie (fps mac 101....rate 25000...) toate sunt ok ....Paradoxul e altu....pe Condition Zero am 60 fps:O
foarte multi au aceiasi problema!!! ma poate ajuta cineva???
MULTUMESC!
< >
Showing 1-15 of 97 comments
Argintu' Feb 15, 2013 @ 1:52am 
si pe mine bagami-asi .... in update-u vostru de kkt intru pe sv se misca de parca zici ca ma joc fifa 2020 am fps 10 si cand vreau sa intru pe vreun server se incarca 3 linii si dupa imi zice FAKE CLIENT : CONNECTION IS IN IDLE STATS FOR 8 SECONDS !!!!! ce fac !!!!!! ca inebunesc !!!!!!! am reinstalat STEAMU am reinstalat CS-u am rr la PC de isi ia singur rr acu .... ce fac !!!
Last edited by Argintu'; Feb 15, 2013 @ 1:53am
iReaL iS HiGH# Feb 15, 2013 @ 2:29am 
Sunt multe probleme, mie mi-a disparut CS din folderul Steam, intra totusi in el, dar imaginea e verde. Alta problema este imaginea incetosata, asta se intampla la 1 prieten, la alt prieten i se pune sensivitatea 3.5, chiar daca o schimba se pune automat. Sunt sigur ca va urma un alt update sau mai multe, dar sper sa fie cat mai curand.
Last edited by iReaL iS HiGH#; Feb 15, 2013 @ 2:30am
Panza Feb 15, 2013 @ 2:36am 
:))) sa te caci pe el de update in mortii lor, la mine se vede jumate negru si o dunga verde, nu vad meniu nu vad nimic, nici sa ma connectez asa orbeste prin consola, imi da eroare, si sunt la fel setarile si upda-teul la placa video !! Pe romaneste sa le tragem la muie !!
TomachE Feb 15, 2013 @ 2:46am 
S.au trezit niste "destepti" sa faca update...Ar trebuii sa se faca o reclamatie pt k sutn banii nostrii si acum stau sa ma uit la steam...Urat din partea voastra !!! Face.ti ceva cat mai urgent ! Translate in english if you don't understand !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GaLu Feb 15, 2013 @ 3:54am 
asta e frate....am intrat sa joc aseara dupa ce si-a facut update si zici ca eram intre 1000 de smoke grenade si 100 de playeri cu lanternele aprinse....se misca ca dracu si am fps 20 zici ca nu am placa video....cand trag se face tinta cat ecranul.....lasati dracu setarile vechi inapoi fmm cu update-ul vostru de cacat !
bogdaNNN ツ xD^ Feb 15, 2013 @ 4:30am 
Se poate face ceva in sensul asta? Se mai modifica ceva? Mie mi se pare ceva infect... Nu-mi recunoaste setarile...
reevo Feb 15, 2013 @ 4:58am 
Eu din contra...am fps intre 70 si 200 si eu normal joc pe 30...nu mai poti seta fps-ul.Ti-l recunoaste automat :|.Porcarie de update.
TomachE Feb 15, 2013 @ 5:07am 
Nu aveti ce sa face.ti..... doar sa votati impotriva acestuui update.Uitati si un link mai jos creeat de cineva care speram sa rezolvam problama.

http://www.change.org/petitions/counter-strike-1-6-update-fix-the-game-and-put-it-back-to-normal?utm_campaign=share_button_action_box&utm_medium=facebook&utm_source=share_petition
alynutz Feb 15, 2013 @ 5:33am 
deci deocamdata nimic.....isi bat joc de noi....
TomachE Feb 15, 2013 @ 5:35am 
l.am intr pe unu d la mn din lista si cik si.a reinstalat win si ii merge....akum nush ce sa zik dar imi este si greu sa cred k are leg cu win...dc o face cnv sa posteze aici...:)
alynutz Feb 15, 2013 @ 5:41am 
fratilor....datimi idei......trebuie alta placa sau ce????? ca nu inteleg nimic:)
TomachE Feb 15, 2013 @ 5:46am 
s.a facut steam-ul un update care habar nu am dc l.au facut numai k update-ul este o mare prostie si nu mai functioneza ♥♥♥ trebuie.Nu va panicati,calculatorul vostru nu are nimik ci doar steam-ul.Chestie care doar cei d la steam o pot face(de a.l repera)
Bety Salam ! Feb 15, 2013 @ 5:58am 
Ba deci intrati la acel link care la dat toma , si raspanditil prin tot facebook-ul si messenger-ul/skype etc. suntem deja 1.300 inscrisi in prima zi ! ,hai sa se incheie odata cacatu asta de update , ori nu e gata ori:-j un big fail ! deci GO pe link si raspandire !
bogdaNNN ツ xD^ Feb 15, 2013 @ 6:23am 
Am eu o presimtire ca nu o sa se schimbe nimc:|
< >
Showing 1-15 of 97 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Feb 15, 2013 @ 12:38am