Все обсуждения > Форумы Steam > Help and Tips > Подробности темы
Problem z cs po aktualizacji stem
Witam odpaliłem dzisiaj steam i zaczęła się aktualizacja w której wystąpił error ale niby aktualizacja zakończona pomyślnie . Wszedłem na serwer i nie da się grać model biega wolniej jak skacze to tak jak by się wbijał pod ziemię zatrzymuje się odrazu do tego jeszcze nie słysze nikogo na serwerze jak ktoś mówi to mryga tylko po prawej stronie nick . Proszę o pomoc.
< >
Сообщения 115 из 59
z tym mryganiem też tak mam. no kurwa mać co jest ;/ a z tym bieganiem wpisz tymczaosowo fps_max 99, ponieważ jak masz na 100 to ci automatycznie na 101 przechodzi, a kiedyś max był 100 bez developera ;/ i od tego kurwa tak jest; ./ ja pierdole ;/
no ja kurwa nie grałem tydzień chciałem sobie dzisiaj pograć a tu chuj sobie aktualizacje wymyślili :/
jutro to dostaną dopioero opierdol jak większość graczy od nowa steama włączy i im się aktualizacja ściągnie..KUR WA MAC
fpsy zapierdalają mi w przedziale 300-500 podczas gry komenda fps_max nie działa ...
To nie wiem, mi działa fps_max na nowym konfigu. poczekaj na tych debili az to naprawia,.. ;/
no niestety nie pogram sobie dzisiaj
ja w ogóle gram i nie słysze kolegów co mają no steam...a oni mnie nie słyszą. Jak ktoś będzie wiedział jak to zrobić niech napisze do mnie...pojebane to wszystko :D
Mi po aktualizacji dzisiejszej ktora zajmowala okolo 101 mega wogole cs condition zero nie chce sie odpalic. wlacza sie ekran powitalny i zaraz sie wylacza i wyskakuje okienko : Run time error , abnormal program termination wie ktos moze dlaczego??
a ja kurwa wogle mam zielony ekran jak wchodze w cs

Zjebali i to konkretnie modele/klaczy/micro < i wszystko przez jedna aktualizacje...
Kur*&*&%$ cs mi sie nie chce włączyć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! damn !!!!!!!!!! :(
Ja też mam problemy jak mówię to oni mnie slyszą ale jak robota podobno -.- a jak oni coś mówią to nic tylko mryga mi ich nick z prawej i cicho. Po co się za to brali !!!
jak wlaczam csa, to wydaje mi sie ze nie laczy sie ze steamem, i wyszukuje mi tylko zwykle internetowe servy.
mi wlasnie tez cos sie zesralo bo jak wlaczam cs to jest ok i tylko bialy pasek na dole wyskakuje a jak juz wlacze jakis server tak tnie ze sie grac wgl nie da
< >
Сообщения 115 из 59
Показывать на странице: 1530 50

Все обсуждения > Форумы Steam > Help and Tips > Подробности темы
Дата создания: 14 фев. 2013 г. в 13:31