Counter-Strike

Counter-Strike

stuff<AEA> Feb 14, 2013 @ 1:15pm
Cs 1.6 update sorunu
Arkadaşlar bu yeni updatele oyun çok kötü bir hale gelmiş. Varmı bunun açıklamasını yapabilecek?

Something went wrong while displaying this content. Refresh

Error Reference: Community_9745725_
Loading CSS chunk 7561 failed.
(error: https://community.fastly.steamstatic.com/public/css/applications/community/communityawardsapp.css?contenthash=789dd1fbdb6c6b5c773d)
Showing 1-14 of 14 comments
gayet güzel ne kotulugunu gordun ?
stuff<AEA> Feb 14, 2013 @ 1:32pm 
Ne kötülüğünümü gördüm! Oyun oynanmıyor resmen!
Benim normalde bu pcde fps 70-80 Optionsdan sync kapatınca fps 250 300 oluyor ve oyun akıcı oynanıor sende ne problem varki oyun oynayamıyorsun ? psikolojik problem ^^
stuff<AEA> Feb 14, 2013 @ 1:36pm 
Arkadaşım EAC'la oyun hata veriyor. Mause hassaslık ayarları bozulmuş. Bazı tuş ayarları değişmiş. Sorun çok. Bence sen bu oyundan anlamıyorsun. Devam et oynamaya..
Oyundan anlamıyorsun mu ? :D Dogrudur oyunu 6 yıl oynayınca anlayamıyorsun işte :/ Ne diyelim aga sorunun çözülür inş en kısa sürede GG
Umut Feb 14, 2013 @ 8:08pm 
aynı sorun ben dahil birçok kişide var bazı maplerde yerler siyaha dönüşüyor rateleride değiştirmişler sanırım çok kötü olmuş sxe de algılamıyor serverlarda ama girebilen var tabi + bazı kişilerde yeşil ekran sorunu var sistemden tamamen kaldırdıkları halde düzelmemekte yapıcakları yeniliği ilk önce beta teste sokup ona göre güncellemyi yapsaydılar keşke ellerine yüzlerine bulaştırmışlar resmen berbat bir durum :S
Last edited by Umut; Feb 14, 2013 @ 8:13pm
SAMCRO Feb 15, 2013 @ 1:26am 
Ya Tuş ayarları herşey Değişmiş sxe acık gırmıyor Berbat olmus bune ya.
wyattearp- Feb 15, 2013 @ 7:58am 
Normalde benim oyun giriyor ama takımdaki kimse giremiyor.. Yeni güncelleme ile birlikte oyun daha az kasıcağını ve D3D seçeneğini kaldırıp opengl motorunu güçlendirceklerini ve de nonsteam modellerine döneceğini söylemişler. Fakat sxe sorunu aldı başını gidiyor. Umarım düzeltilir
YANq Feb 15, 2013 @ 8:04am 
10 sene sonra update de ne oluyor mk bunlarda war ya
Carry Goggles Feb 15, 2013 @ 8:06am 
a
YANq Feb 15, 2013 @ 8:07am 
arkdaslar herkes bı baslık acp eskı halıne getırmelı ıcın yorum yazsınılar lutfen !!
Beyler çözümünü biliyorum arkadaş eklerseniz hallederiz.
Script / U Feb 15, 2013 @ 1:31pm 
Arkadaşlar herşeyin güncellenmesi iyidir renk katar lakin optimize ederken grafiklerden çalınmamıştır inşallah... Peki güncellemeye bişi demiyoruz lakin neden tuşların yeri değişiyor çok mantıksız neredeyse 3-4 tuş birden consolu açıyor şarjör alma nokta virgül olmus i consol ç consol bu nedir... Güncellemeyi geri almasalar bile tuş düzenini eski hale almalarını bekliyorum inşallah olur... Yada tuş çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...!
JkLear ## Feb 17, 2013 @ 8:39am 
valla her zaman yedeyim vardır yedekten silip aldım geri. Eski cs devam , fps yi yükseltmişlere sanki o verimi alabiliyorsun. Oyun içinde bi kere 200 ün üzerinde sürekli deyişkenlik gösteren fps ile aim alamazsınki arkadaş. sabit olsa bile yaramaz. Ağırdan ağırdan gidersin. Yedek aldıysanız silin dosyaları yedeyinizi atın düzelir olmadı güncelleme yapmayan bi tanıdığınız yada arkadaşınızdan alın, benim arkadaşada o şekilde yaptık oldu. hadi see u
Showing 1-14 of 14 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Feb 14, 2013 @ 1:15pm