Steam sunucuya bağlanamıyor hatası
Arkadaşlar biri yardım edebilirmi bilgisayarımdan internete girebiliyorum fakat steam'e giremiyorum.'Steam sunucularına bağlanırken sorunla karşılaştı.' diye bir yazı çıkıyor.
yardım ederseniz çok sevinirim.
internetin şifresi ve adını değiştirdim alakalı olabilirmi?
alakalı ise yenisine bağdaştırmanın bir yolu varmı?
< >
Zobrazeno 121135 z 567 komentářů
Sensei / Get Rekt původně napsal:
✪ hypergibi původně napsal:
beyler bendede girmiyor pek bişey yoktu pc de format çaktım fakat gene olmuyor sakın format atmayın :steammocking::steammocking:
la dırek format atılırmı :D

ahahahahaha zaten atmam gerekiyordu trojen doluydu pc ben hesap çalınmasından korktum yada başka biri girdi falan itemler yanarsa bende yanarım :D neyse beklicezmi çözümü bulabilecek varmı userdata klasörü bendede yok :D
Jokyester původně napsal:
beyler userdata bende var fakat ismi değiştirdim sorun düzelmedi

ahahahahahahaha demekki oda hikaye beklicezmi şimdi amk
Beyler ben dede aynı hata var yeni hesap açıp girdim steam açıldı bu hesabımla girmeye çalışıyorum giriş yapmaya basıyorum steam steam sunucularına bağlanılamıyor tarzında bişey diyo lütfen yardım edin
gg beyler girmiyor Gabe help pls
CMG 2. zář. 2015 v 8.30 
yüklemeyin gelmedi
geri denedim
CMG 2. zář. 2015 v 8.31 
geri yükleme yapmayın olmuyor
ahahahahahahahahaha sensei sen kaç haftadır giremiyosun eski mesajlarında duruyo ahahahahahahaha
Guduumuun steamı hesabımı aç .... ^^
hesaplar gg ? :steammocking::steammocking::steamhappy::steamhappy:
Sensei / Get Rekt původně napsal:
la dırek format atılırmı :D

ahahahahaha zaten atmam gerekiyordu trojen doluydu pc ben hesap çalınmasından korktum yada başka biri girdi falan itemler yanarsa bende yanarım :D neyse beklicezmi çözümü bulabilecek varmı userdata klasörü bendede yok :D
yaw anlayın siz steamı sildiğiniz için ve userdata klasörü gitti ve bi daha hiç giriş yapamadığınız için userdata klasörü gelmedi size eğer eski dosyalar duruyorsa userdata nın ismini değiştirerek girin beyler...
aha dur user data buldum deniyim geri donusumde :DD
MehmetTR59 původně napsal:
FuReS ^^ původně napsal:
la telefondan girioda işlevsiz bi halta yaramıyo yazı yazamıyon gitmiyor
beyler userdata klasörünün ismini değiştirin düzelecektir.
bende düzelmedi

FuReS ^^ původně napsal:
geri dönüşümde bütün dosyaları geri yükle sonra ismi değiştir olacaktır ben öyle yaptım :D
ahahahahahahahahaha sensei sen kaç haftadır giremiyosun eski mesajlarında duruyo ahahahahahahaha
nope sadece bugundur gıremyıorum :D
MehmetTR59 původně napsal:
FuReS ^^ původně napsal:
geri dönüşümde bütün dosyaları geri yükle sonra ismi değiştir olacaktır ben öyle yaptım :D

ne zaman yaptın mehmet ?
< >
Zobrazeno 121135 z 567 komentářů
Na stránku: 1530 50

Datum zveřejnění: 16. pro. 2013 v 11.24
Počet příspěvků: 567