MuneriaN 16/dez./2013 às 11:24
Steam sunucuya bağlanamıyor hatası
Arkadaşlar biri yardım edebilirmi bilgisayarımdan internete girebiliyorum fakat steam'e giremiyorum.'Steam sunucularına bağlanırken sorunla karşılaştı.' diye bir yazı çıkıyor.
yardım ederseniz çok sevinirim.
internetin şifresi ve adını değiştirdim alakalı olabilirmi?
alakalı ise yenisine bağdaştırmanın bir yolu varmı?
< >
Exibindo comentários 511525 de 567
4Chaos 31/dez./2015 às 8:19 
beyler biri bana yardım edebilirmi
İnsan 10/fev./2016 às 1:53 
sistem geri yüklemeyi yapın bence olur
Engou 10/fev./2016 às 14:17 
Sisteme geri yükleme ile bir alakası yok.
Lac.* 25/mar./2016 às 11:19 
beyler bu güne kadar hiç bi sorun yaşamadım ama 2 gündür steame bağlanırken steam sunucularına bağlanırken sorun yaşadı falan diyo yani steame bağlanmıyo nasıl yapabilirim lütfen yardımcı olun :/
arkadaşlar 3 gündür steam ın masaüstü uygulamasına giremiyorum. "Steam sunuculara bağlanırken sorunla karşılaştı"diye bir hata alıyorum. Yeni hesap açmaya çalıştım. sunucular servis dışı gibi bi hata verdi. Çözümü var mıdır? Ya da aynı sorunu yaşayan?
Flawless 10/abr./2016 às 9:14 
beyler sa k.g soktuğumun steamine giremiyorum internet bağlantım var fakat steama giremiyorum yardım eder misiniz
Alphonse Elric 3/mai./2016 às 1:01 
internet olmasına ragmen offline mod yazıyor cs oynayamıyom lanet girsin
Holy Diver 18/jul./2016 às 3:17 
Aylar sonra aynı sorun bendede var 2015 Eylül mesajlarındaki her şeyi yaptım değişen bir şey yok kesin çözüm yok mu Steam Ağına Bağlanılamıyor diyo. Dün akşam babam herhalde interneti falan değiştirdi onla alakalı bir şey olabilir mi ?
trakyalı cin 25/ago./2016 às 10:23 
artık bıktım bu steamin sorunlarından yaklaşık 8 defa fatal error hatası aldım ve bu bardağı taşıran son damlaydı. steam adam gibi program yapmayı beceremiyor yaklaşık 2yıllık steam ve
origin kullanıcısıyım steam de birsürü sorun alırken origin de hiçbir sorun almadım ve şimdi de steam sunucularına bağlanamıyor diyor ve bilgisayarım internete girebiliyor bıktım steamden hani başka platforma geçsem ordada oyunlar ya pahalı yada oyun yok.
Holy Diver 26/ago./2016 às 3:46 
Bak üstteki yorum benim benimde öyle br problemim oldu steam a girmiyordu ama internete giriyordu babama söyledim internetin güvenlik seviyesini düşürdü oldu .d
arkadaşlar aynı hatayı bende alıyorum tarayıcı üzerinden steama giriş yapabiliyorum.Fakat steam programından giriş yapamıyorum çözümü bilen varsa yardım lütfen.
erN 1/out./2016 às 4:30 
Ya bunun çözümünü bilen varsa yazsın ayrıntılı bir sekılde :steamfacepalm:
NemesiSlykia 7/out./2016 às 4:22 
Escrito originalmente por As High As Honor✪:
ben burdayım kardesım ekleyın telden yazarım en kotu
kardeşim ben steame giremiyorum şifre doğru olduğu halde sen halledebildiysen anlatır mısın ?
✪ MBC ✪ 7/out./2016 às 5:25 
kardesım ben steam ı sılıp kurmustum oyunları yedekledım oyle yaptıgımda olmustu dene ıstersen
✪ MBC ✪ 7/out./2016 às 5:25 
olmazsa baska cozumlerı denerız bunu yapmıstım ben
< >
Exibindo comentários 511525 de 567
Por página: 1530 50

Publicado em: 16/dez./2013 às 11:24