Nedokončená transakce
Dobrý den,

potřeboval bych pomoc. Standartně jsem nakoupil, ale po opsání kódu a potvrzení platby paysafecard mě to přesměrovalo na officiální stránku paysafecard. Dále mi bylo službou STEAM vysvětleno, že je platba nevyřízená - "Varování: Dokončili jste již pro tuto transakci platbu přes poskytovatele Vaší platební služby? Pokud ano, jakmile dostaneme oznámení o Vaší platbě, zašleme Vám e-mail a poté automaticky dokončíme Váš nákup." Na PaySafeCard je platba, ale potvrzena. Prosím o radu ...
< >
Zobrazeno 115 z 27 komentářů
a 10€ je asi pryč
Naposledy upravil xDenny; 15. pro. 2013 v 5.38
Stalo se mi teď přesně to samé... Vyřešil si to nakonec nějak (dokončil Steam tu transakci) a nebo si opravdu přišel o peníze?
Vrátili mi to, ale trvalo to pár dní...
Přímo PaySafeCard, pokud si tedy touto metodou platil? A nebo ti dali tu koupenou hru? :)
Ne byla to chyba na straně steamu, takže mi akorát vrátili do peněženky (elektronický) 10€.
Tak mi nejspíše Steam jednu částku vrátil zpátky na paysafecard (mám jí plnou), druhou ovšem zatím ne, takže počkám a uvidím, ale je dost možné, že mi jí nevrátí (nevrátili), protože jsem u první transakce poté potvrdil "ano" zrušit transakci, kde je upozorněno na možnou ztrátu peněz...
Chcem sa spýtať.. písali ste Supportu alebo nie? Rád by som vedel či mám písať alebo iba čakať
Naposledy upravil [RK] ๖messerschmitt_eduard; 21. čvc. 2014 v 5.19
Nakonec nepsal a hru mi později přidali :) Takže nezbývá než čekat :)
Presne toto isté sa mi stalo teraz chcel som si pridat prostriedky (peniaze) na steam cez PaySafeCard ale nedokoncil som trnsakciu lebo mi spadol net a potvrdil som zrusenie transakcie takze mam iba čakat alebo niako kontaktovať steam ?
Počkat, peníze by se ti měli přičíst zpátky na PaySafeCard :)
Dnes se mi stajo to samé a hned jsem psal na Steam tak uvidim. :)
Pak dej vědět, co oni na to :)
Nic omluvily se a vrátily mi peníze n steam :)
mne sa to teraz tiež stalo ked su zlavy zrovna to neni možne toto a 10€ preč a na steame stale nič ukazuje na zostatku že si tych 10€ stem zobral a nepripočitali sa mi
a do kedy vratia peniaze ?
< >
Zobrazeno 115 z 27 komentářů
Na stránku: 1530 50

Datum zveřejnění: 15. pro. 2013 v 5.36
Počet příspěvků: 27