SENNIN Jan 15, 2015 @ 5:18pm
BioShock Infinite spolszczenie POMOCY
Witam, od niedawna użytkuję na platformie steam i szczerze powiedziawszy jestem w tym temacie kompletnie zielony. Mam nadzieję że uda wam się mi pomóc i w jakiś sposób rozwiążemu mój problem. Otóż dzisiaj zakupiłem grę BioShock Infinite i dopiero w domu zauważyłem że jest ona w języku angielskim (w pełni) Próbowałem spolszczyć grę fanowskimi dziełami, ale skończyło się to tym że scrashowała mi się i musiałem ją reinstalować. Doczytałem potem że podobno jest ona dostępna na steamie w polskiej wersji językowej i tu moje pytanie: Czy jest sposób aby spolszczyć tę grę przy pomocy steama czy muszę znaleźć jakieś spolszczenie w internecie ? Jeśli tak to czy ktoś jest mi w stanie pomóc z tym bo nie chciałbym znowu czekać 1.5 h na reinstalację gierki. Dzięki wielkie

Something went wrong while displaying this content. Refresh

Error Reference: Community_9734361_
Loading CSS chunk 7561 failed.
(error: https://community.fastly.steamstatic.com/public/css/applications/community/communityawardsapp.css?contenthash=789dd1fbdb6c6b5c773d)
Showing 1-2 of 2 comments
collide669 Oct 22, 2015 @ 5:59pm 
wiem że autor napisał już to trochę temu ale jeśli jeszcze nie rozwiązał swego porblemu to najprawdopodobniej musi wejść w właściwości gry (prawy na gre i a znajdziesz) następnie w zakładce jak dobrzę pamiętam "język gry" klikasz i tam jest wybór języka mam nadzieje że pomogłem :steamhappy: :)
Originally posted by gorky669:
wiem że autor napisał już to trochę temu ale jeśli jeszcze nie rozwiązał swego porblemu to najprawdopodobniej musi wejść w właściwości gry (prawy na gre i a znajdziesz) następnie w zakładce jak dobrzę pamiętam "język gry" klikasz i tam jest wybór języka mam nadzieje że pomogłem :steamhappy: :)
Nie wiem czy autorowi się przydało, ale mi bardzo :) Dzięki !!! :D
Showing 1-2 of 2 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Jan 15, 2015 @ 5:18pm