Ban za nic?!
Dnia 18.05.2015 (w poniedziałek) rozpoczynałem grę turniejową na mapie De_Cache aż tu nagle wyrzuca mnie bez głosowania na wyrzucenie gracza i dostaję bana na turniejowe gry okres 7 dni. Proszę o unbana ze strony steama z góry dzięki!!!! Miłego grania!

Supporci steama proszę o jak najszybsze odpisanie ,rozpatrzenie i rozwiązanie tej sprawy!!

Pozdrawiam SevioS
< >
Showing 1-15 of 17 comments
TheStopa May 18, 2015 @ 9:24am 
wspolczoje ale taki jest steam ;(
dzieki...
to jest po****** i tak bede sie staral o unbana
Last edited by Mr.FireFang_SevioS; May 18, 2015 @ 9:27am
npwx May 18, 2015 @ 9:32am 
Nie ma unbana. Musisz poczekać.
KUR@@@

Mam to w dupie czekam tydzien na tego unbana wchodze wyrzucilo mnie z napisanym ze mam kare na gry turniejowe!!!!!
a kupilem skiny za 13 euro1
!!!!!

Last edited by Mr.FireFang_SevioS; May 18, 2015 @ 9:37am
i dont no
npwx May 18, 2015 @ 9:41am 
Po pierwsze kultura. Po drugie jeżeli naprawdę chcesz tego unbana, to po co tutaj piszesz? Przecież w tej sprawie nikt tu Ci nie pomoże. Pomóc może tylko i wyłącznie Steam Support.
DreamerDream May 18, 2015 @ 9:42am 
Jedna gra. Pierwszy lvl. Zachowywanie się jak pan i władca który myśli, że jesli płaci to wszystko może.
Zazwyczaj nie banuje się za nic, a patrząc jak piszesz można odnieść wrażenie, że mogłeś podpaść swym zachowaniem.
Sczególnie mnie rozwala twój tekst
Originally posted by <"">™ SevioS ™ <"">:
a kupilem skiny za 13 euro1
!!!!!
Co ma piernik do wiatraka?

Dodatkowo nie ma czegoś takiego jak unban.

O i powodzenia. Pisać w takiej sprawie, na zwykłym forum i to jeszcze po polsku.
Last edited by DreamerDream; May 18, 2015 @ 9:44am
szpero. May 18, 2015 @ 9:45am 
polak)
Climbers. Aug 10, 2015 @ 3:20am 
xxx
AzzIs Aug 10, 2015 @ 3:23am 
@Npiwu nawet jeżeli napisze do steam support to nic nie zmieni nie ma czegos takiego jak unban prynajmniej takim przypadku może poprostu straciles chwilowo polaczenie ze steam ja miałem dużo banów za "nic" i jaks przezylęm to tylko gra a skiny tez mialem za 15 euro
npwx Aug 10, 2015 @ 7:14am 
Originally posted by karolr14:
@Npiwu nawet jeżeli napisze do steam support to nic nie zmieni nie ma czegos takiego jak unban prynajmniej takim przypadku może poprostu straciles chwilowo polaczenie ze steam ja miałem dużo banów za "nic" i jaks przezylęm to tylko gra a skiny tez mialem za 15 euro

Przecież napisałem, że nie ma unbana. A pisanie do Steam Support ma sens, jeżeli wystąpił jakikolwiek błąd w grze.
Sansu Aug 10, 2015 @ 7:35am 
Chcąc, nie chcąc luknołem na wasza dyskusje (raczej nie chcąc, bo szukałem rozwiązanie mojego problemu z NIE chcącymi się osiągnąć osiągnięciami ale mniejsza...) sądze że możesz kłamać albo ktoś robi ci nazłość.
Steam to mafia która myśli tylko o swoim zarobku.
Sansu Aug 10, 2015 @ 7:50am 
Jeśli tak jest to czemu się do niej zajerestrowałeś?
Sansu Aug 10, 2015 @ 7:51am 
Pozatym nie o tym tu mowa
< >
Showing 1-15 of 17 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: May 18, 2015 @ 9:20am