RUFFY 2015 年 5 月 6 日 上午 5:51
Błąd z doładowaniem
mam problem doładowałem konto o 10 euro i nic nie przyszło co mam zrobić wszedłem w tranzakcje w sklepie i pisze że błąd niedowępny co mam zrobićć?
< >
正在显示第 16 - 30 条,共 45 条留言
RUFFY 2015 年 5 月 6 日 下午 1:44 
był bym wdzieczny bo nie wiem jak do nich pisać
RUFFY 2015 年 5 月 7 日 上午 8:21 
bo się boje o moje pieniądze, proszę pomóż mi to napisać powiedz a raczej napisz jak mam to zrobić
npwx 2015 年 5 月 7 日 上午 11:27 
Na początek pisz wyraźniej, stosuj znaki interpunkcyjne, gdyż twoje wypowiedzi trzeba dosłownie rozszyfrowywać.

Chcesz abym Ci pomógł - jak widzisz próbuję, jednak wciąż nie napisałeś co do nich napisałeś, i co Ci odpisali. To co napisałeś jest dla mnie nieczytelne, poza tym nie zawiera ważnych szczegółów, tylko wyrazy typu "coś tam".

Co do nich napisać raczej sam powinieneś wiedzieć, na początku przywitanie, zwięzła ale na temat treść i pożegnanie.

Do tego załączasz zrzut ekranu bez żadnej obróbki, tego co już Ci podałem wyżej.
Tu podaję jeszcze raz to samo z strony Steam Support ukryte w spoilerze (najeżdżasz na czarne pole)

Jeśli zakupu dokonano poprzez Steam dzięki PaySafeCard, wtedy w zgłoszeniu do pomocy Steam należy podać:
Przejdź do https://www.paysafecard.com/en-gb/check-balance/
Wprowadź swój kod PIN i kod numeryczny PaySafeCard
Kliknij na "Detale" poniżej dostępnych środków PaySafeCard credit I odnajdź zakup dokonany dzięki Global Collect BV
Kliknij na właściwą kwotę by przejść do szczegółów transakcji
Załącz do zgłoszenia do pomocy technicznej Steam zrzut ekranu danych płatności, na którym będzie widać identyfikator transakcji
Utwórz lub uaktualnij istniejące zgłoszenie do pomocy technicznej Steam zawierające te informacje.
RUFFY 2015 年 5 月 7 日 上午 11:44 
a może być tak:
Witam Support mam taki mały problem a nawet nie mały ponieważ nie wpłyneło mi na konto 10 Euro jak w temacie.Zacznijmy od początku Kupiłem PSC za 100 zł chciałem doładować konto za 10 euro i nic poczekałem jakiś czas to były jakieś 2 godz i dalej nic wszedłem w transakcje sklepu i zobaczyłem moją kwote a koło niej jest błąd to doładowalem jeszcze raz za 10 euro i tym razem mi doładowało.Ale także nie moge zapomiec że mi zabrało pieniądze z PaySafeCard,jak byście mogli o to sprawdzcie i dajcie mi odpowiedz z góry dziękuje.
SS:I tu jest mój obrazek z PSC

takie coś??
ale tez mam problem bo jak wchodze w psc i tam te detail czy jakos tam to mam tam dwa przelewy i nie wiem który jest ten z tym 10 euro co przyszło a z tym co nie przyszło.
npwx 2015 年 5 月 7 日 下午 12:02 
Napisałem przecież zwięzła, treściwa treść, np:

///

Witam.

Dnia xxx doładowywałem portfel Steam za pomocą PaySafeCard w kwocie xxx zł (PLN). Podczas realizacji usługi, wystąpił błąd uniemożliwiający dokonanie transakcji w/w sposobem. Niestety, pieniędzy nie dostałem do portfela Steam, jednak pobrało mi je w w/w kwocie z karty PaySafeCard. W załączniku dołączam dowód pobrania kwoty z PSC.

Pozdrawiam, [twój nick].

///

Klikasz na dodaj lub załącz (przycisk pod formularzem tekstowym) i załączasz zdjęcie z przelewu PSC na Steam.

Przecież gdy wybierzesz jakiś przelew w PSC, wyświetlają Ci sie jego szczegóły. Wybierasz ten, w którym będzie wzmianka o Steam/Valve, robisz jego zrzut ekranu i dołączasz.
RUFFY 2015 年 5 月 7 日 下午 12:15 
ale ja mam takie coś

2015-05-05 Global Collect Services B.V. / Valve Corporation 10.00 EUR 10.00 EUR 2015-05-05
2015-05-05 Global Collect Services B.V. / Valve Corporation 10.00 EUR 10.00 EUR 2015-05-05
i nie wiem który jest do której kwoty
npwx 2015 年 5 月 7 日 下午 12:19 
To jest to samo, więc wybierz jeden z nich.
RUFFY 2015 年 5 月 7 日 下午 12:20 
to samo ale ja kupywałem 2 razy 10 euro jedno sie nie doladowalo drugie tak jesteś pewien ?
npwx 2015 年 5 月 7 日 下午 12:41 
Jeżeli jest podana godzina, to wybierz ten, w którym godzina jest wcześniejsza/późniejsza (zależy, czy ten udany był wcześniej czy później). Jeżeli nie jest podana, to wybierz obojętnie który i dopisz to w treści formularza.
RUFFY 2015 年 5 月 8 日 上午 5:00 
napisałem tak w podobie a oni dalej to samo ja tego nie rozumiem napisałem tak:
Witam.

Dnia 2015-5-5 doładowywałem portfel Steam za pomocą PaySafeCard w kwocie 100 zł (PLN). Podczas realizacji usługi, wystąpił błąd uniemożliwiający dokonanie wpłaty 10 euro. Niestety, pieniędzy nie dostałem do portfela Steam, jednak pobrało mi je z karty PaySafeCard. W załączniku dołączam dowód pobrania kwoty z PSC.
W załączniku także widać że są dwie wpłaty ponieważ zrobiłem drugi raz wpłatę bo mi zostało i doładowało więc nie wiem który jest do której kwoty przepraszam.

Pozdrawiam, _aquan_.

A oni na to :
========= Please enter your reply ABOVE this line =========

Hello,

Thank you for submitting your question to our staff. We will respond to your question by email.

Anytime you wish you can view your question online:
https://support.steampowered.com/view.php?ticketref=8193-AGKZ-2499

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Odpowiedź na twoje pytanie może znajdować się w naszej bazie:
https://support.steampowered.com/kb_search.php?searchwords=B%C5%82%C4%85d+w+do%C5%82adowaniu

As an alternate resource, please check Steam Discussions as other users may have resolved this issue:
http://steamcommunity.com/discussions/forum/1/

<=== 8193-AGKZ-2499 --- 84fc52db ===>
npwx 2015 年 5 月 8 日 上午 5:05 
Przecież oni Ci odpisali, że przyjęli zgłoszenie, i dadzą Ci odpowiedź (po czasie) za pośrednictwem e-mail (ale także to będzie w Steam Support).
RUFFY 2015 年 5 月 8 日 上午 5:56 
tak?
czyli mam poczekać
RUFFY 2015 年 5 月 8 日 上午 5:57 
a te twoje pytanie znajduje sie w naszej bazie danych?
npwx 2015 年 5 月 8 日 上午 8:23 
To jest tylko podpis pod wypowiedzią. Często można to widzieć np. gdy otrzymujemy e-fakturę na e-mail, pod wypowiedzią widnieje wtedy przykładowo napis informujący o ekologii. Ty zawsze zwracasz uwagę na treść.

Poza tym - zrobiłeś jedno zgłoszenie do Supportu, czy kilka? Jeżeli kilka, to lepiej zamknij te nieaktualne i zostaw tylko to ostatnie dobre.
最后由 npwx 编辑于; 2015 年 5 月 8 日 上午 8:24
RUFFY 2015 年 5 月 8 日 上午 9:41 
bardzo dużo i nawet ich wyzywałem za ostro troche z nimi zaczołem i zrobiłem nowe konto na którym mam 1 pytanie to dobrze?
< >
正在显示第 16 - 30 条,共 45 条留言
每页显示数: 1530 50

发帖日期: 2015 年 5 月 6 日 上午 5:51
回复数: 45