Все обсуждения > Форумы Steam > Help and Tips > Подробности темы
Тема закрыта
Satış askıya alındı hatası
Arkadaşlar steamde yeni bir üyeyim ve bir oyun almak istedim counter-strike 18.00 liralık paketini aldım ama ne bir hesap numarası yazdım ne bir kredi kartı numarası yazdım bir banka seçtim ve oyunum kütüphaneme geldi 2 gün önce ve oyunu yükleyemiyorum. Nasıl nereye para verip bu oyunu nasıl alıcam, nasıl askıdan kurtaracağım?

Lütfen yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.
< >
Сообщения 115 из 21
girdiğin bankadan sonra satış işlemini tamamladığın an, sana hesap numarası ve iban no verilecek. o iban numarasına internetten havale yollaman gerek 18tl kendi seçtiğin banka hesabından. O zaman aktif olacak oyunun 1 iş günü içerisinde. Ya da banka hesabın yoksa bankamatikten o verilen hesap numarasına 18 tl yatıracaksın
Arkadaşlar ben de hitman collectionu satın aldım steam de kayıtlı olan kartım dışında başka bir kartımla ve ıban nosuna havaleyi yaptım referans nosunu falan da yazdım.Ama 2 gün geçmesine rağmen oyun kütüphanemde duruyor fakat oyunu yükleyemiyorum ''satın alma işleminiz devam edicek.steam işlemi bitirdiğinde size haber vericek.''uyarısı çıkıyor.yardımcı olursanız çok sevinirim.
Atakankrh kardesim ben arma2 yi dün aldım.Banka numarasını felan aldım ve parayı yatırdım oyun kutuphaneme geldi ama yükliyemiyorum.Bankadan fiş aldım ne yapabilirim parayı gonderdım oyunu alcagım hesaba.
Автор сообщения: ZATARA
Atakankrh kardesim ben arma2 yi dün aldım.Banka numarasını felan aldım ve parayı yatırdım oyun kutuphaneme geldi ama yükliyemiyorum.Bankadan fiş aldım ne yapabilirim parayı gonderdım oyunu alcagım hesaba.

aynen zatara kaç saattir paydayi bekliyorum ya hafta sonu die galiba boacompra işlemiyor ne kadar saçma ya
Acaba ödeme bildirimi gibi bişeymi yapmak lazım yirmione

Автор сообщения: ZATARA
Acaba ödeme bildirimi gibi bişeymi yapmak lazım yirmione

yok boacompradan mail geldi dio ödemeyi yaptıysanız belirtilen teslim süresince beklyin diye 1 iş günü diyor bakalım rezillik
S.a bende referans kod gırmeden yatırdım ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz
Отредактировано IncunaBulis; 29 ноя. 2014 г. в 12:46
aynı sorun bendede var 2 gün oldu para gitti ama oyun hala indirilmiyor rezillik ya para iadesi yaparsalar 12 den aldığım oyun daha pahalı olucak şimdi
Автор сообщения: cCcZarAdamcCc
aynı sorun bendede var 2 gün oldu para gitti ama oyun hala indirilmiyor rezillik ya para iadesi yaparsalar 12 den aldığım oyun daha pahalı olucak şimdi

madem türkiye için ödeme şartı getiriyorsunuz 7 24 çalışır olsun ptesi olsun direk şikayet edicem
Автор сообщения: yirmione
Автор сообщения: cCcZarAdamcCc

madem türkiye için ödeme şartı getiriyorsunuz 7 24 çalışır olsun ptesi olsun direk şikayet edicem

ödeme yapıldığı halde neyi bekliyoruz anlamadım gitti ne kadar saçma
peki bankadan havale yapınca referans numarasını nereye göndercez
Автор сообщения: Firithelda
peki bankadan havale yapınca referans numarasını nereye göndercez
Ordaki Konu Yerine Eklenti Not Yerine Sorun aynen bendede var
arkdaşlar bende max payne 3 aldım indirdim rockstara üyede oldum cd anahtarı bir türlü kabul etmiyor hata veriyor böyle bir durumla karşılaşan arkadaş varsa lütfen yardımcı olsun para verdiğim oyunu oynayamıyorum
Автор сообщения: MrDiceMan
Aynı sorundan müzdarip'im bilseydim böyle olacağını hiç kalkışmazdım bu ne kötü bir sistemdir bari bi ödeme bildirimi koyun da madur olmayalım !
Автор сообщения: |THUG|EddyEnza
Автор сообщения: MrDiceMan
Aynı sorundan müzdarip'im bilseydim böyle olacağını hiç kalkışmazdım bu ne kötü bir sistemdir bari bi ödeme bildirimi koyun da madur olmayalım !
hala devam ediyormu
< >
Сообщения 115 из 21
Показывать на странице: 1530 50

Все обсуждения > Форумы Steam > Help and Tips > Подробности темы
Дата создания: 31 окт. 2014 г. в 16:22