Tutte le discussioni > Discussioni di Steam > Help and Tips > Dettagli della discussione
Mobil Ödeme
Mobil Ödeme ile DayZ satın aldım telefon faturama 62 TL eklendi ama steam hesabımda oyun görünmüyor.Lütfen yardım teşekkürler
< >
Visualizzazione di 31-45 commenti su 47
Messaggio originale di tECH(C*):
Messaggio originale di Demon#:

Referans kodunuzu yazdiniz mi peki aciklama bolumune?

aynı sorun bendede var sanırım referans kodu girmedim referans kodu dediğiniz dekont kodumu acaba

Hayir, siparis verirken size bir kod verilmesi gerekiyordu.
hayırrrrr bankamatik üzerinden yatırdım belliki olmamış o parayı geri alma ihtimalim varmı

Referans kodunuzu yazdiniz mi peki aciklama bolumune?

aynı sorun bendede var sanırım referans kodu girmedim referans kodu dediğiniz dekont kodumu acaba

Şİmdiii bakdımm IBAN Üzerinden yatrmıştım ama hesap no da çıkmış makbuza sadece refarns numarası yok onuda benden istemedi zaten bankamatikten yatrdım hesabımı bulabirlermi ?
Messaggio originale di Emre:

Şİmdiii bakdımm IBAN Üzerinden yatrmıştım ama hesap no da çıkmış makbuza sadece refarns numarası yok onuda benden istemedi zaten bankamatikten yatrdım hesabımı bulabirlermi ?
Sorununu odeme@iyzico.com a mail atarak çözebilirsin referans no yazılmadığı zaman para iadesi yapılıyormuş
Messaggio originale di Emre:

Sorununu odeme@iyzico.com a mail atarak çözebilirsin referans no yazılmadığı zaman para iadesi yapılıyormuş

eywww kardeşmmmm yaa çok teşşükr ederim
Ben de ets 2 aldim fakat gelmedi hala :'(
ben mobil ödeme bile yapamıyorum .limitim oldugu halde limit yetersiz diyor. ama başka platformlarda alışveriş yapabiliyorum. boacompra veset kötüsünüz
steamdan 2 gün önce mobil ödeme ile cs go aldım hala gelmedi e postaya boa compradan mesaj geldi 15 dk da gelir diye 2 gün oldu hala bişey yok
abi bugün perşembe dün 10 tl lik steam wallet aldım para gitti ama hala gelmedi telefon numarasıda yok steamın fak :D yardım edermisiniz
BEYLER 50 LİRA ATTIM TELEFONDAN ALDI PARAYI STEAMA GELMEDİ NOLUR YARDIM EDİN..
10 lira attım hala gelmedi yardım
bende cs go aldım mobil ödemeyle gelmiyor 1 saat oldu
< >
Visualizzazione di 31-45 commenti su 47
Per pagina: 1530 50

Tutte le discussioni > Discussioni di Steam > Help and Tips > Dettagli della discussione
Data di pubblicazione: 26 ott 2014, ore 4:41