Όλες οι συζητήσεις > Φόρουμ Steam > Help and Tips > Λεπτομέρειες θέματος
Αυτό το θέμα έχει κλειδωθεί
Steam banka karti ile alışveriş yapma ?
Öncelikle herkese merhaba. Steam'in TL'ye geçmesiyle birlikte yeni ödeme seçenekleri eklendi. Ben de Arma 3 oyununu edinmek için İŞ BANKASI BANKA KARTIMI kullanmak istedim. Kendim için satın al dedikten sonra ödeme seçeneklerinden iş bankasını seçtim.Daha sonra Steam beni parayı yatırabileceğim hesap numarasının bilgilerini verdi ben de online olarak parayı yatırdım. Benim anlamadığım olay ise oyun kütüphaneme eklenmedi , Mağaza işlemleri bölümünde siparişim beklemede gözüküyo. Ürünümü nasıl teslim alabilirim lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler..
< >
Εμφάνιση 16-26 από 26 σχόλια
Αναρτήθηκε αρχικά από OZan:
Bende de işbankası banka kartı var.Ödeme şeklini işbankası değil, kartım visa electron olduğu için visa (ülke içi) ni seçtim, sonra boacompra diye bi siteye yönlendiriyo kart bilgilerini oraya giriyorsun telefona onay kodu geliyor işlem tamamlanıyor. Bu şekilde iki oyun aldım anında eklendi kütüphaneye hiçbir sorun olmadı.
Bende telefona sms gelmedi bende birdaha denemek iiçn çıktım ama tekrar sepetten satın almaya çalışınca birden fazla satın alma iilemi yapamazsınzı dedi ne yapmam lazım o boacompora sekmesini de kapatmış bulundum
Αναρτήθηκε αρχικά από babafener2001:
Αναρτήθηκε αρχικά από OZan:
Bende de işbankası banka kartı var.Ödeme şeklini işbankası değil, kartım visa electron olduğu için visa (ülke içi) ni seçtim, sonra boacompra diye bi siteye yönlendiriyo kart bilgilerini oraya giriyorsun telefona onay kodu geliyor işlem tamamlanıyor. Bu şekilde iki oyun aldım anında eklendi kütüphaneye hiçbir sorun olmadı.
Bende telefona sms gelmedi bende birdaha denemek iiçn çıktım ama tekrar sepetten satın almaya çalışınca birden fazla satın alma iilemi yapamazsınzı dedi ne yapmam lazım o boacompora sekmesini de kapatmış bulundum

Anladığım kadarıyla sistem satın alma işleminizi sonlanmamış olarak görüyor, telefon numarasının doğru olduğunu kontrol edin ve bir süre sonra tekrar deneyin derim, satın alma yarıda kaldığı için sistem illaki iptal edecektir
Yardımınız için teşekkürler
Bocampra aracılığı ile DLC aldım referans kodu görmediğim için onaylamayacağını paramı geri almak için bi form doldurdum 2 gün sürebilir yazıyordu önceki arkadaşlar hemen aldığını söylüyor paralarını bi sıkıntı olur mu ben ayni ürünü tekrar almaya çalıştım bocampara ile bi sayfa açılıyor alışverişi tamamladı deyince o kısımdaki referans İD mi ekleyeceğiz havale açiklamasin sipariş no mu referans İD yazmaya gerek var miydi sadece verilen rakamı yazsam bi bir sorun olur mu bilgilendirme bulamadım sizlere sormak istedim
Arkadaşlar mobil ödemeyle CS GO alacaktım ancak telefon numaramı doğru girmeme beklenmedik bir hata oluştu üye işyerinin ilgili operatörden işlem geçirmeye yetkisi yok diyor ve telefonumada satın alma işlemi tamamlanamamıştır diyor acil yardım hattım vodafone şimdiden teşekkürler
Alkadaşlar bende küveyt türk banka hesabı actirdim kredi kartini ekle diyince kredi kartiniz sube tarafindan hata veriyo yardimci olabilirmisiniz
Αναρτήθηκε αρχικά από mehmetkinq:
Alkadaşlar bende küveyt türk banka hesabı actirdim kredi kartini ekle diyince kredi kartiniz sube tarafindan hata veriyo yardimci olabilirmisiniz
Başka internet alışverişi yapabildiniz mi? Hayır ise kartınız internet kullanımına sınırlandırılmış olabilir. Banka ile görüşmeniz gerekir
Bendede aynısı oldu 20 ve 10 TL yatırdim 4 TL aldı alışveriş yapamadım
Beyler lütfen yardım edin şimdi ben ilk kez steamden kredi kartıyla 50 tl cüzdan kredisi çektim referans kodunu herşeyi yaptım ama 3 gün olmasına rağmen cüzdan kodum gelmedi ne yapmam gerek lütfen yardım edin.
kardeş lütfen yardım et
beyler ben yapıkrediden alıcam para gmaile hesap numarası referans numarası fealn geldi ben onları neyere yazacam
< >
Εμφάνιση 16-26 από 26 σχόλια
Ανά σελίδα: 1530 50

Όλες οι συζητήσεις > Φόρουμ Steam > Help and Tips > Λεπτομέρειες θέματος
Ημ/νία ανάρτησης: 25 Οκτ 2014, 16:01
Αναρτήσεις: 26