This topic has been locked
Steam banka karti ile alışveriş yapma ?
Öncelikle herkese merhaba. Steam'in TL'ye geçmesiyle birlikte yeni ödeme seçenekleri eklendi. Ben de Arma 3 oyununu edinmek için İŞ BANKASI BANKA KARTIMI kullanmak istedim. Kendim için satın al dedikten sonra ödeme seçeneklerinden iş bankasını seçtim.Daha sonra Steam beni parayı yatırabileceğim hesap numarasının bilgilerini verdi ben de online olarak parayı yatırdım. Benim anlamadığım olay ise oyun kütüphaneme eklenmedi , Mağaza işlemleri bölümünde siparişim beklemede gözüküyo. Ürünümü nasıl teslim alabilirim lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler..
< >
Showing 1-15 of 26 comments
Decaf Nov 1, 2014 @ 7:36am 
Aynı durumu bende yaşıyorum hesap numarasını yatırdım parayı neredeyse 2 gün oldu cüzdan param gelmedi hala işkillenmeye başlıyorum yavaş yavaş
AK-GuN Dec 29, 2014 @ 7:02pm 
havale Açıklamaya verilen sipariş kodunu girmelisiniz yoksa onaylanmaz
therealslimshady Dec 30, 2014 @ 3:29am 
teşşekkür ederim:) steam'in bu konu hakkında açık bir şekilde bilgi vermesi gerekiyor. Bu konuda başı ağrıyan çok kişi var...
OZZan Jan 2, 2015 @ 7:52am 
Bende de işbankası banka kartı var.Ödeme şeklini işbankası değil, kartım visa electron olduğu için visa (ülke içi) ni seçtim, sonra boacompra diye bi siteye yönlendiriyo kart bilgilerini oraya giriyorsun telefona onay kodu geliyor işlem tamamlanıyor. Bu şekilde iki oyun aldım anında eklendi kütüphaneye hiçbir sorun olmadı.
Last edited by OZZan; Jan 2, 2015 @ 7:56am
kk_andrews Jan 2, 2015 @ 8:04am 
ben açıklama bölümüne referans kodunu yapıştırdım ama "referans kodu:XXXX" diye belirtmedim bi sorun çıkar mı ama bende de mağaza işlemlerinde sipariş beklemede diye görünüyor galiba yılbaşı tatilinden dolayı diye düşünüyorum...
eğer pazartesi onaylanacaksa bugün indirm biteceğinden siparişlerde sorun çıkar mı hani az yatırmışsınız derler mi??
tsubasa_54 Jan 2, 2015 @ 1:51pm 
Benim de 24 saat olmasina ragmen hala pending gorunuyor. Ama pazartesi bile onaylansa fiyat acisindan sorun olmaz. Siparis anindaki fiyat gecerlidir sonucta.
therealslimshady Jan 2, 2015 @ 3:50pm 
sanırım wolverine'in dediği şekilde yaparsak ürün anında elimize geçer. ilgili arkadaşlar için söyleyeyim benim durumumda referans kodunu yazmadığım için alışverişim geçerli sayılmadı, paramı aynı gün içinde hesabıma yatırdılar.
Trifecta Jan 2, 2015 @ 3:55pm 
Ben göndermiş bulundum parayı nasıl geri alabilirim?
tsubasa_54 Jan 3, 2015 @ 3:12am 
wolverine'in yontemi sanal kart kullanacaksaniz calismiyor. boacompra (visa kredi kartina bagli) sanal kart numarasini kabul etmedi. (ben 3d secure aktif etmedigimden de olabilir)
Last edited by tsubasa_54; Jan 3, 2015 @ 3:18am
therealslimshady Jan 3, 2015 @ 1:59pm 
bahsettiğimiz şey banka kartı. banka kartını ülke içi seçerek yapmış. 3d secure nasıl aktif ediliyor büyük ihtimal ben de bu işlemi gerçekleştirmedim.
tsubasa_54 Jan 3, 2015 @ 2:42pm 
wolverine yontemi = kredi karti gibi yanlis bir eslestirme yapmisim pardon, haklisiniz. Soyle ozetleyim o zaman:
- Ilk basta 3d secure ozelligi aktif edilmemis bir kredi kartina (visa) bagli sanal kartla alisveris yapmaya calistim, olmadi. Ayni sanal karti daha once pek ♥♥♥ kez kullanmisligim var, sadece 3d secure kullanimini mecbur kilan bir iki sitede sorun oluyordu. Steam de 3d secure a yonlendirdigi icin benzer bir sorun olabilir diye dusundum
- Daha sonra yurt ici odeme turlerinden is bankasi secerek (ve de aciklamaya ref code u girerek) 1 ocakta alisveris/havale yaptim. Bende de hala pending de bekliyor.
therealslimshady Jan 3, 2015 @ 3:01pm 
ürünü değil de paranızı geri alabilmeniz için size de yaptığımı önereyim o zaman. ödeme işlerini ülkemizde iyzico denen firma yapıyor burayı arayın (ben aradım gmail'e yönlendirdiler ve e posta ile sorunumu çözdüler) gmail'deki konuşmalarımda açıklamaya referans kodu girmem gerektiğini söylediler ancak ben yapmamıştım bu işlemi. ürünüm doğal olarak gelmedi ben de o zaman paramın iadesini talep ediyorum dedim ve paramı aynı gün içerisinde iade ettiler.
MARTAS Jan 27, 2015 @ 11:11am 
lol
RochWeLL Jan 27, 2015 @ 11:27am 
efem martas ??
ersanhkn Mar 28, 2015 @ 7:35am 
Originally posted by SFAll Or Nothing:
havale Açıklamaya verilen sipariş kodunu girmelisiniz yoksa onaylanmaz

Hocam bende ISBANK Seçeneği ile arma3 aldım bana mail geldi refrence code falan filan. Şimdi bunu bir yere girmem gerekiyor o yer neresi ?
< >
Showing 1-15 of 26 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Oct 25, 2014 @ 4:01pm