This topic has been locked
Steam nie doładował pieniędzy do portfela steam , a zabrał pieniądze.
Witam dzisiaj postanowiłem sobie doładować fundusze w portfelu steama przez Paysafecard wszystko ładnie pięknie klikam zapłać i wyskoczył jakiś błąd że operacja nie została sfinalizowana tzn, Pieniądze z konta paysafecard mi zabrało a na steamie nie zasiliło portfela. W ostatnich transakcjach wyświetliło mi się takie coś.
niedostępny Błąd Portfel - kwota 5,--€
Czekanie nic nie daje, ponieważ czekam już cały dzień i nic to nie daje. Czy pomógł by mi ktoś napisać do supportu steam? Z góry dziękuje.
< >
Showing 1-15 of 163 comments
Miałem to samo , mógłbyś mi odpisać PW czy dostałeś owe pieniądze na konto i czy ktoś się do Ciebie zgłosił ?
Paveu Nov 10, 2014 @ 3:49pm 
Koledzy mi też się to dzisiaj przytrafiło. Mógłby mi ktoś powiedzieć czy jest szansa na odzyskanie pieniędzy?
Kolego
Napisałęm na https://support.steampowered.com/
i Wszystko pięknie ładnie wytłumaczyli i oddali pieniądze na konto :)
Paveu Nov 11, 2014 @ 1:25am 
Dzięki spróbuję
Powodzenia , trzymam kcioki :csgocross:
Paveu Nov 11, 2014 @ 8:47am 
A długo czekałeś na odpowiedź?
w ciągu 2/3 dni
Mam to samo tyle ze 10euro napisalem przed wczoraj do steam i czekam na odp
bocian. Dec 12, 2014 @ 11:48am 
ja mam tak z 25 € i sie boje , ze nie odzyskam pieniedzy
GAZI II Dec 12, 2014 @ 11:56am 
podobnie przed chwilą doładowałem 25 € i mam że błąd niedostępne doładowałem kartą mastercard i oczywiscie nie mam na koncie bankowym pieniędzy
wiktor taz wojtas Dec 12, 2014 @ 11:58am 
Piszcie do supportu steam :) Gwarantowana wplata pieniedzy na portfel steam.
GAZI II Dec 12, 2014 @ 12:01pm 
Mógłbyś pomóc w napisaniu jak miałeś ten problem ? dodam cie do znajomych ok?
"dupa-informatyka" , najlepiej jakbyś Ty napisał nawet najmniejsze szczegóły i przede wszystkim najważniejsze SSy , oni już Cię sami poprowadzą , SSy raczej wiesz jak robić , wrzucasz na forum " Problemy " czy coś takiego wybierasz że " błąd z doładowaniem " coś w tym stylu i czekasz aż odpiszą . A odpiszą na 100%
Paveu Dec 13, 2014 @ 2:53am 
Ja wysyłałem wiadomości i SSy. Najlepiej sprawdźcie czy dostaliście email potwierdzający zakup. Jeśli takiego niema to zróbcie SS poczty i napiszcie kiedy wy doładowaliście konto. Pozdrawiam mi oddali pieniądze :)
Ja płaciłem ze strony maypaysafecard i tam zrobiłem ss potwierdzający wpłatę a na Steam ss jak nie dostałęm i pisało " nie powiodło się " , Tyle wystarczyło
< >
Showing 1-15 of 163 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Oct 17, 2014 @ 9:45am