Güncellerken Fatal Error hatası veriyor yardım
Steam yükledim ve tıkladım Fatal Error diyor şöyle yazıyor "Steam,güncelleme için çevrimiçi olmalıdır.Lütfen ağ bağlantınızı doğrulayın ve yeniden deneyin" aynı böyle yazıyo. İnternettede sorun yok.Napalım bilemiyom tüm virüs programlarını kapattım yine olmuyo yardım ederseniz sevinirim,şimdiden herkeze teşekkürler
< >
Showing 61-75 of 88 comments
Redrodawn Apr 21, 2018 @ 3:58pm 
şu linkte ki .bat dosyasını indirdim, yönetici çalıştırıp bekledim, dos ekranı kendiliğinden kapanıyor zaten sonra sorun çözüldü.
www.pcsozluk.com/dosyalar/allupdate.zip
BACİ KANIRTAN May 31, 2018 @ 1:49am 
BEYLER 1 HAFTADIR YAPMAYA ÇALIŞIYORUM STEAMI YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIR DEDİM OLDU DENEYİN OLMAZSA BAŞKA İNTERNETTEN YAPMAYA ÇALIŞIN YAPAN OLDUYSA TEŞEKKÜR EDEBİLİR :)
BACİ KANIRTAN May 31, 2018 @ 1:57am 
Originally posted by AK-47:
beyler steamı silin telin wifi den pc ye bağlayın sonra steamı yükleyin anca böyle olur ben 2 gündür bütün yontemleri denedim tek bu işe yaradı
abi yönetici olarak çalıştır dedim oldu çok sağol Allah razı olsun
tarih: 10.06.2018

İnternetten birsürü video izledim ve hiçbiri de sorunu çözmedi.En son aklıma ttneti aramak geldi. Aradım dedim "modem ağ hatası veriyor internet yavaşladı dedim modemi bi günceller misiniz" dedim güncellediler. modemi kapatıp açtım ve sorun çözüldü :D lan bu kadar basit olacağını düşünemezdim hiç aklıma gelmedi. :D
CBB Jun 12, 2018 @ 11:30pm 
modeminize reset atın arkadaşlar düzeliyor
DevırLee Jun 13, 2018 @ 7:36am 
Originally posted by ToLHaN_07:
Vpn programıyla denerseniz olur büyük ihtimalle. Hotspot mesela.
merhaba bende de aynı problem var vpn indirdim düzeldi fakat sürekli vpn kullanmak zorundayım bunun çaresi yokmu
Kuwl Jul 12, 2018 @ 8:03pm 
arkadaşlar direk türktelekomu arayarak modem ayarlarınızın güncellenmesini isteyin %100 çözüm boşuna yormayın kendinizi
Kuwl Jul 12, 2018 @ 8:03pm 
Originally posted by ZagoR:
tarih: 10.06.2018

İnternetten birsürü video izledim ve hiçbiri de sorunu çözmedi.En son aklıma ttneti aramak geldi. Aradım dedim "modem ağ hatası veriyor internet yavaşladı dedim modemi bi günceller misiniz" dedim güncellediler. modemi kapatıp açtım ve sorun çözüldü :D lan bu kadar basit olacağını düşünemezdim hiç aklıma gelmedi. :D
sana katılıyorum kesin çözümdür arkadaşlar başka işlerle uğraşıp vakit harcamayın
ES_ES_UNT@K@ Jul 13, 2018 @ 12:12am 
Arkadaşlar sorunun çözümünü buldum. Bir arkadaş söylemiş TTneti arayın diye. Ben faturamı ödeyememiştim. Ve bu sebepten internet kısıtlama gelmiş buda STEAM güncellemesini engelliyor. Lakin saçma olan her yere giriyorsun her oyunu oynuyorsun ama steam üzerinden ne oyun oynayabiliyorsun ne de steami açabiliyorsunuz. Ben aradım kısıtlamayı kaldırdı arkadaş ve şuan güncelleme yapabiliyorum. Bence deneyin belki sizin de sıkıntınız bu şekildedir. Herkes kolay gelsin.
Alpha Jul 13, 2018 @ 10:30am 
olayı çözdüm beyler bayanlar
herhangi bir wpn progrmı indirip steam ı öyle çalıştırıp deneyin :) iyi günler
akif4lim ツ Jul 13, 2018 @ 12:25pm 
beyler ben macbook kullanıyorum, ancak macbook için bi çözüm bulamadım. Proxy fln burda farklı çözemedim bende olayı. yardımcı olucak varmı ? canımı sıkmaya başladı steam a girememem...
MemkL0 Aug 9, 2018 @ 8:39am 
internet teknik desteği arayıp internete bağlanamıyorum derseniz çözülecektir internet sağlayıcınızla alakalı ...

I can not connect to the internete by calling the internet technical support and it will be solved ...
Lintael Jan 5, 2019 @ 4:10am 
Beyler ben çözümü böyle buldum

DNS ayrlarını değiştrip bunu yaptım

Birincil Sunucu: 209.244.0.3
İkincil Sunucu: 209.244.0.4

Steam sildim tekrar yükledim

Düzeldi sizde işe yararmı bilmem

NOT: Steam silerken oyunlarınızı silmeyin !!
ŞU TİGİN Oct 5, 2019 @ 3:43am 
arkadaşlar modeminizi kapatın 5 dakika bekleyin düzeliyor mutlaka deneyin.

Elly Oct 27, 2019 @ 4:33am 
Originally posted by ykrdeniz:
Proxy yazılımları varsa kaldır. Yoksa İnternet explorer > İnternet Seçenekleri > Bağlantılar > Yerel Ağ ayarları
Üstten ayarları otmatik olarak algıla seçili olsun. Alttanda yerel ağ için bir proxt sunucusu kullan seçili olsun. Adres kısmı boş port 80 olacak. Onun altında yerel adresler için proxy sunucusunu atlayı seçin. kesin çözüm bu.... yapanlar teşekkür edebilir...:)

aynısını aynen yaptım olmadı win10 vs. olması farkediyormu?
< >
Showing 61-75 of 88 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Apr 2, 2015 @ 7:54am