This topic has been locked
Kawka Sniper Mar 20, 2015 @ 7:17am
Nie można się połączyć z siecią Steam
Witam!
Od trzech dni nie mogę się zalogować do steam przez aplikacje (na stronie mogę) wyświetla się "Steam ma kłopoty z łączeniem się z serwerami Steam" Próbowałem już wszystkiego:
Reinstall
Firewalle
Antywirusy
Zapora
usuwanie plików
zakładanie innego konta
itd.
Ale nic nie pomogło, tylko czasami można się zalogować ale udało mi się to może 3-4 razy.
Dodam, że kiedyś steam działał. Bardzo mi zależy na zalogowaniu się, ponieważ chce pograć z kolegami.
< >
Showing 1-15 of 66 comments
AlphaFox Mar 30, 2015 @ 12:58pm 
Mam dokładnie ten sam problem, mniej więcej od tego samego czasu? Jakies rozwiązanie?
Kawka Sniper Mar 31, 2015 @ 9:26am 
Mam rozwiązanie :) Kliknij na skrót do steam i dopisz na koncu w scieżce -TCP ma to wyglądać tak ("C:\Program Files (x86)\Steam\Steam.exe" -TCP) potem zawsze uruchamiaj jako admin :) powinno działać. Ale ja mam teraz inny problem :( Otórz kupiłem CS:GO i nie moge połączyć się z serwerami cs'a pisze ze za duży ping (ping jest w normie) wiesz może coś o tym?
Kurde mi tez nie dziala probowalem twojego sposobu ale dalej nie dziala
masz jeszcze jakis inny sposob ?
nie robcie nic!
to co inni mowia nie dziala czekajcie ja z anglikami i innymi dogadalismy sie ze cos sie popsolo z valve bo zbierali informacje o naszych laptopach/komputerach trzeba czekac to ostatni post http://steamcommunity.com/discussions/forum/1/527274088383360570/#p3
tu piszemy
przeczytalem dokladnie co ci jest ale ten problem wyskoczyl dzisiaj wszystkim ty masz cos innego bo udaje ci sie zalogowac a my siedzimy na 2 kontach a na naszych nic nie mozemy robic tylko na google/mozilli mozna sie zalogowac
Lemon Sep 2, 2015 @ 8:36am 
macie taki sam problem. jak próbuje wejść na steama to wyskakuje ze nie może połączyć się z serwerami. Robiłem reinstalke win i problem pozostał
mowie nic nie robcie trzeba czekac sory
swag Sep 2, 2015 @ 8:55am 
mam dokładnie ten sam problem ;/ "Nie udało się połączyć z siecią Steam"
Lemon Sep 2, 2015 @ 8:57am 
no to czekamy.
Dynia Sep 2, 2015 @ 8:57am 
Co trzeba zrobic? Ileż można czekać xd
kene Sep 2, 2015 @ 9:18am 
polecam usunąć folder userdata z folderu steam mi pomogło
Czapelsky Sep 2, 2015 @ 9:23am 
Florek usunąłem i dalej nic dodam ze skopiowalem to na pulpit i po nieudanej probie przywrocilem
Lemon Sep 2, 2015 @ 9:23am 
florek nie pomogło
Hilt Sep 2, 2015 @ 9:26am 
mi tez pomoglo dzieki florek
sebiks Sep 2, 2015 @ 9:46am 
Mam ten sam błąd :/ Próbowałem usunąc wszystkie dotychczas zweryfikowane urządzenia, reinstali steam, usuwanie plików z appdata itd - nic to nie dało :/ Tak samo zamiana sposobu weryfikacji na dwupoziomową (kod weryfikacyjny na tel, nie maila). Nawet gdy dałem passy znajomemu u niego wywalił ten sam błąd. Problem ewidentnie leży po stronie Steam'a, a nie naszych komputerów. Dodam, że moje drugie konto działa bez problemu

PS. Macie możliwość założenia ticketu ? U mnie wywala "Błąd biura pomocy

Nasze biuro pomocy jest obecnie wyłączone, ale wróci niebawem. Dziękujemy za cierpliwość."

https://support.steampowered.com/newticket.php
Last edited by sebiks; Sep 2, 2015 @ 9:48am
< >
Showing 1-15 of 66 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Mar 20, 2015 @ 7:17am