This topic has been locked
Kondsky Feb 13, 2015 @ 6:44am
Lvl na Steamie!
Witam mam duzy problem. Mam 0 lvl na koncie steam i nie mogę wbić 1 lvl ponieważ mam CS GO lecz dostałem go od kolegi jako prezent w postaaci kodu do odblokowaniaa a nie kupowałem ze steama. Potrzebuje pomocy jak wbić pierwszy lvl na steamie ponieważ nie moge korzystać z wielu funkcji gdyż nie mam 1 lvl. Kolega powiedział mi ze muszę mieć 5 gier w bibliotece i ściągnałem byle jakie darmowe i mam ich 5 i dalej mam 0 lvl . Potrzebuje pomocy pomóżcie :c
< >
Showing 1-7 of 7 comments
Level rośnie gdy wytworzysz odznaki z pakietów kart
Kondsky Feb 13, 2015 @ 6:48am 
mam 2 i reszty 3 juz niby nie moge zdobyć, a kupić nie mogę ani dac koledze skrzynek ani nic bo nie mogę zaprosić do wymiany bo nie mam 1 lvl i mam zablokowaane . I pisze mi ze będzie odblokowane jak pojawiąa się gry a mam ich 5
Kondsky Feb 13, 2015 @ 6:54am 
a kolega by mi kupił reszte kart ale nie mogę zaprosić do wymiany ani nic i nw co mam zrobić zeby wbić 1 lvl. Porobiłem coś z odznakami społeczności i te ,, lata słuzby " . odznaake społecznosci mam 1 poziom i nic PD nie dostałem i za lata służby tez pisze 50 PD i tez nie dostałem. Nw co mam zrobić zeby otrzymac ten 1 lvl
qt Apr 30, 2015 @ 12:24am 
i jak wbiles
Rybek Jun 18, 2015 @ 6:11am 
Musisz zakupic jakas gre na steam
LocaEstrella Jun 18, 2015 @ 6:27am 
Originally posted by .belou F00l:
Look other post before posting !
Maybe he doesn't know english? And made one with his own language. You ever think of that?
Bartek :( Dec 7, 2015 @ 7:32am 
Zdobądź odznakę związaną ze społecznościami. Wystarczy np. dodać film, screenshot'a, skomentować kogoś profil lub obejrzeć transmisję, wszystko of course na steam. Dostaniesz pd i będziesz mial 1lvl.
< >
Showing 1-7 of 7 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Feb 13, 2015 @ 6:44am