Toto téma bylo uzamčeno
HELP/POMOC (CZ/SK)
STEAM: mi nepsal toto:Varování podpory služby Steam pro uživatele lp_mineman6 - 4. června 2014
K tomuto účtu mohl přistupovat někdo jiný.

Podpora služby Steam má podezření, že k vašemu účtu mohl přistupovat někdo jiný. Z bezpečnostních důvodů jsme dočasně omezili změny na tomto účtě. Kontaktujte prosím Podporu služby Steam, abychom vám mohli pomoci.

Jak znovu získat přístup ke svému účtu:

Kontaktujte podporu služby Steam. Ověříme si, že jste skutečně vlastníkem tohoto účtu, a poté Vám k němu obnovíme přístup. Můžete být vyzváni k doložení vlastnictví použitého způsobu platby či k předložení dokladu o koupi některé ze zakoupených her.

Více informací naleznete zde: Navrácení odcizeného účtu služby Steam, Doporučení ohledně zabezpečení účtu

Tento účet bude mít omezenou funkčnost do té doby, než k němu jeho vlastník získá přístup.

Nakupování, darování, obchodování, aktivace CD klíčů, hraní online na serverech zabezpečených ochranou VAC a přístup ke komunitě služby Steam byly zablokovány.

Už sem jim psal zatim nic psal jsem jim sice včera a hned co sem to odeslal napsali toto:========= Please enter your reply ABOVE this line =========

Hello,

Thank you for submitting your question to our staff. We will respond to your question by email.

IMPORTANT!

*If your Steam account has been hijacked, your computer's security may be compromised as well.*

Please reply to this ticket after completing these steps to confirm that your computer is secured and free of malware:

1) Scan your computer for viruses, key loggers, spyware, and other malicious code with a virus scan utility that has the most recent virus definitions.

2) Change your SteamPowered.com Support Account password and the password for the e-mail account you are using to contact Support. If you no longer have access to the email that is associated with your account, please reply with your new email address.

Finally, to ensure the speediest results, please make sure you have provided adequate information and proof of ownership:
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2347-QDFN-4366

Anytime you wish you can view your question online:
https://support.steampowered.com/view.php?ticketref=2133-ASGV-6474

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Your question may already be answered in our knowledgebase:
https://support.steampowered.com/kb_search.php?searchwords=HELP+ME%21

As an alternate resource, please check Steam Discussions as other users may have resolved this issue:
http://steamcommunity.com/discussions/forum/1/

<=== 2133-ASGV-6474 --- 37d431d4 ===>

Já mam AJ slabí a ani google překladač si s necim nevi rady POMOZ TE NEVI NEKDO CO S TIM?????????
< >
Zobrazeno 115 z 21 komentářů
*slabý sorry :D
Jestli to stále přetrvává, stačí udělat to, co je napsáno v tom ticketu:
1) prohledat pc na viry a malware
2) změnit heslou u steamu a mailu
3) v ticketu, který jsi zaslal na podporu, bys měl napsat aspoň jeden klíč, který jsi aktivoval na svém účtu, abys tak potvrdil, že je tvůj (např. pokud jsi na svém účtu aktivoval krabicovku, tak si najdi její klíč a ten jim pošli jako důkaz)

A pak stačí jen čekat, až ti odpoví, což může trvat i víc než týden.
ok ♥♥♥ vse co si napsal sem udelal uz jen cekam :D
muzu se jen zetat mam problem chci si koupit hru ktera ma 4gb ram ale ja mam 2x 2gb ram pude mi spustit ??? prosim poradte :)
KicubakCZ 21 původně napsal:
muzu se jen zetat mam problem chci si koupit hru ktera ma 4gb ram ale ja mam 2x 2gb ram pude mi spustit ??? prosim poradte :)
Slovem "má" myslíš, že vyžaduje 4GB RAM nebo zabírá 4GB místa na disku? To je totiž rozdíl. Jinak by ti měla jít.
Edit: Ups, až teď jsem si všiml slova ram za těma 4GB... :D
Naposledy upravil Lonely FireWolf; 10. dub. 2015 v 9.05
♥♥♥ :)
Jak kontaktuju steam support? Když kliknu na Steamu v tom "Varování od podpory služby Steam" na: "kontaktujte prosím Steam podporu pro asistenci" Nejde se mi přihlásit přitom jsem si jistý že heslo zadávám správně a ten kód pod tím asi taky... Poraďte mi prosím, už skoro rok nemůžu nakupovat na Steamu hry, a dost mě to štve. Děkuji za každou radu :)
dhhmmmmmmou původně napsal:
Jak kontaktuju steam support? Když kliknu na Steamu v tom "Varování od podpory služby Steam" na: "kontaktujte prosím Steam podporu pro asistenci" Nejde se mi přihlásit přitom jsem si jistý že heslo zadávám správně a ten kód pod tím asi taky... Poraďte mi prosím, už skoro rok nemůžu nakupovat na Steamu hry, a dost mě to štve. Děkuji za každou radu :)
Účet na Steamu a účet na podpoře Steamu jsou dvě různé věci. Nemůžeš se přihlašovat na podporu se svým heslem a jménem Steam účtu.
Lonely FireWolf původně napsal:
dhhmmmmmmou původně napsal:
Účet na Steamu a účet na podpoře Steamu jsou dvě různé věci. Nemůžeš se přihlašovat na podporu se svým heslem a jménem Steam účtu.
Aha, to mě nenapadlo, takže moc děkuji ;) pokud budu mít další problém tak písnu, ještě jednou moc děkuji :)
Steam je oproti začátkům opravdu dobře zabezpečenej.Pokud použiješ všechny nabízené ochrany,které nabízí,nemáš se čeho bát.Osobně doporučuji použít verifikaci přihlášení přes mail a sms.A taky nepoužívat všude stejné heslo ;)
Hæsty™(CZ)☢ původně napsal:
Steam je oproti začátkům opravdu dobře zabezpečenej.Pokud použiješ všechny nabízené ochrany,které nabízí,nemáš se čeho bát.Osobně doporučuji použít verifikaci přihlášení přes mail a sms.A taky nepoužívat všude stejné heslo ;)
Nevím, proč se vyjadřuješ k několik měsíců starému tématu, ale máš pravdu. Je výborně zabezpečený, bohužel většina lidí nepoužívá to, co by měla - zdravý selský rozum.
ok....
mániekto skúsenosti s nemožnosťou aktivácie hry? /CD key už boli zadané dávno pred niekolkými rokmi v inom účte/
Ď za radu
McDriver původně napsal:
mániekto skúsenosti s nemožnosťou aktivácie hry? /CD key už boli zadané dávno pred niekolkými rokmi v inom účte/
Ď za radu
Pokud aktivuješ klíč na nějakém účtu, tak je k tomu účtu vázaný a už nejde znovu použít.
< >
Zobrazeno 115 z 21 komentářů
Na stránku: 1530 50

Datum zveřejnění: 25. úno. 2015 v 4.43
Počet příspěvků: 21