TÜRKÇE DİL DESTEĞİ
Mesela kafama esti girdim hesaba istek listesinin çoğunu iptal ettim. Tek sebebi oyunda 10’dan fazla dil var iken Türkçe dilinin olmaması. Ben Türkçe oyunları satın alıyorum.

Dili İngilizce olan bir kaç milyonluk ülkeye uğraşıp (ör: İsveç, Danimarka, Hollanda) dil desteği veriyorsun. Onun yerine büyüyen bir pazar olan ve yabancı dil bilme oranının az olduğu Türkçe, Macarcayı, Rumenceye, Taycayı, Vietnamcayı ekle.

Ayrıca gidip Hintçe, Farsça, Endonezca gibi steamde olmayan dilleri ekliyorsun, onlardan önde yer alan Türkçeyi eklemiyorsun. Türk kitlesine lütfen önem ver steam

En çok beklenen ilk 10 oyun listesindeki ilk 5 oyunda Türkçe yok, son 5 oyunda var. Bende hepsini istek listeme aldım. Üstte çıksın ve uygun bir zamanda alır oynarım diye.

Sadece belli Türkçe çıkış yapacak oyunları değil, Türkçe olmasını istediğim oyunları da istek listeme alıyorum. Türkçe dil desteği olan oyunları alıyorum. Tabi kazık bir fiyatla onu da almıyorum. Türkçe ile bölgesel fiyatlandırma bir arada olmalı. Kimse salak değil. Stalker 2 mesela çok albenili şu an benim için. Siz de lütfen Türkçe olmayan oyunları satın almayın demiyorum ama türkçe nin ön plana çıkması için destek verin

Sadece belli Türkçe çıkış yapacak oyunları değil, Türkçe olmasını istediğim oyunları da istek listeme alıyorum. Türkçe dil desteği olan oyunları alıyorum. Tabi yüksek bir fiyatla onu da almıyorum. Kimse salak değil. Stalker 2 mesela çok albenili şu an benim için.

DESTEK ÇIKIN ÖNEMLİ BİR KONU
Last edited by Dawe1; Mar 21 @ 2:53am
< >
Showing 1-2 of 2 comments
Ettanin Mar 21 @ 2:56am 
It's up to the developer/publisher to add language support for specific languages. Valve will not force developers/publishers to support a specific language.
SD3N Mar 22 @ 4:51am 
Kesinlikle katılıyorum çok fazla oyuncu kitlesi olmasına rağmen oyunların bir çoğunda türkçe dil desteği yok ve sırf bu sebepten oyun satın almıyorum oynamıyorum. Düzeltmek bu kadar zor olmamalı
< >
Showing 1-2 of 2 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Mar 21 @ 2:48am