Steam Satın alınan oyun kütüphaneye gelmedi
steam ücreti onaylamadı ancak banka hesabımdan pra çıktı oyun gelmeyince bende işlemi iptal ettim ancak bankayı arıyorum param bankada yok steam e yazıyorum param steamde yok 23 dolarıma çökülmüş gibi hissediyorum nasıl bir yol izlemeliyim?
Ursprünglich geschrieben von nuh nuh mom:
Ursprünglich geschrieben von PSR Kaan Emre Üründiker:
5 gün oldu maalesef bir sonuç yok...
Öyleyse her duruma karşı yine de satın alma geçmişine ilk olarak kontrol etmeni (varsayıyorum bunu zaten yaptın) daha sonra desteğe yazmanı öneririm desteğe yazarsan sorun garanti çözülür. Satın alımlar için genelde 2 haftayı bekletmemeni öneririm.
< >
Beiträge 15 von 5
Patience is a virtue. Wait until your bank finishes back-processing the canceled transaction.
Steam şu anda hem bölgesel hem de genel bazı sunucu sorunları yaşıyor, sorunun muhtemelen birkaç saat içerisinde düzelecektir ancak sorunun düzelmezse https://help.steampowered.com/en/ yazabilirsin
Der Ersteller des Themas hat angegeben, dass dieser Beitrag die ursprüngliche Frage beantwortet.
Ursprünglich geschrieben von PSR Kaan Emre Üründiker:
Öyleyse her duruma karşı yine de satın alma geçmişine ilk olarak kontrol etmeni (varsayıyorum bunu zaten yaptın) daha sonra desteğe yazmanı öneririm desteğe yazarsan sorun garanti çözülür. Satın alımlar için genelde 2 haftayı bekletmemeni öneririm.
söylediğim gibi hem bankam hem steam destek ile görüştüm ancak sonuç yok
< >
Beiträge 15 von 5
Pro Seite: 1530 50

Geschrieben am: 12. Feb. um 7:09