Toto téma bylo uzamčeno
Steam Arkadaş Ekleme Sorunu
Arkadaşlar hesabımda 2 adet paralı oyun olmasına rağmen arkadaş ekleyemiyorum. Başka bir hesap daha açtım ve orada da bir oyun satın aldım fakat o hesaptan da arkadaş ekleyemiyorum. Her iki hesabımda da mail doğrulamasını yaptım ve DNS adresi kullanmıyorum. Sorun ne olabilir ve nasıl çözebilirim?
< >
Zobrazeno 115 z 18 komentářů
Bi arkadaşımda aynı sorunla karşılaştı ve çözemedi. Topluluk görevlerini bitirdin mi?
Topluluk görevlerinin de bir kısmını yapabilmem için bu kısıtlamayı geçmem gerektiğini söylüyor.
Bi dakika az önce profiline baktım ve 8 arkadaşın olduğunu gördüm
Dostum olay şöyle her level atladığında 5 yeni arkadaş kapasiten gelir ve arkadaş ekleyebilirsin ama senin levelin 0 ve sınıra ulaşmışsın
Level atlamak için ise kartları biriktir ve rozet kazanmaya çalış levelinin üzerine tıkladığında seviyeyi atlaman için gereken XP yi göreceksin ayrıca oyun alarak ve takas yaparak bu XP yi arttırabilirsin
Naposledy upravil ★GALERİCİ ŞAHİN★; 22. čvn. 2015 v 15.19
Daha önce CS : GO'dan takas yaptım fakat level'da bir artış görmedim. Bir arkadaşım bugün Steam hesabı açtı ve 12 TL'ye indirimden CS : GO aldı. Steam level'ı 1'e yükseldi. Fakat ben her ne yaparsam yapayım levelimi yükseltemiyorum. CS : GO'da 3 adet kart biriktirmiştim fakat cevhere dönüştürdüm.
Takas çok etkilemez satın almada önemli indirimlerde ve günlerde işine yarar ama Kart biriktirip cevhere dönüştürmeden rozet olarak işlersen +100 XP gelir her level atladığında Yeni Level için gereken XP artacaktır. Mesela CS GO nun 5 farklı kartına sahip olduğunda Rozeti işle diye bi seçenek olacak ona tıkla. Her oyunda Kart toplama özelliği yoktur, olanlarda ise 100 er XP den 5 kez Rozeti geliştirerek en fazla 500 XP kazanırsın. Rozet işlediğin halde XP inde artış yoksa Steam serverlerinde sorun vardır 1-2 gün bekle eğer hala çözüme ulaşamadıysan Steamle irtibata geç.
Naposledy upravil ★GALERİCİ ŞAHİN★; 22. čvn. 2015 v 15.34
Yani şöyle söyleyeyim geçenlerde gene bu saatlerde Steam levelim 0 lanmıştı arkadaş ekleyemiyordum, çoğu kişi bu sorunla karşılaştı ama herkes değil.Bence seninkide Serverların çökmesiyle oluşmuş bi durum
Naposledy upravil ★GALERİCİ ŞAHİN★; 22. čvn. 2015 v 15.34
Aynen öyle olabilir. Şimdi Steam'in hatasını biz çekiyoruz bi mail atsak bilmem kaç ay sonra cevap gelecek :) Steam Pazar'ım da açık değil kartları satın alıp rozete dönüştüremiyorum bu yüzden.
Merhaba, steam lvl'im 1. 1 tane de oyun satın aldım (cs:go) ancak arkadaş ekleyemiyorum yardımcı olur musunuz?
arkadaşlar steam artık yeni bir önlem almış.artık 5$ ın üstünde oyun satın alman gerekiyor.eger bunun altında ücretli bir oyun alsan bile alt sınır 5$ olduğu için arkadaş eklemen için seviye atlamaz.bu yüzden arkadaş listen dolu der.:steammocking:
rozetlerde yazar topluluk görevleri onları yapmaya çalış
Beyler sizde heralde anornallik var çunkü ben oyun almadan önce başka birsi beni ekledi bende CS:GO aldım 305 kişilik arkadaş yeri geldi. :/
steam hesabınıza 5 dolar üzeri bi para yüklemiş olmanız gerekiyor
15 TL verip half life satın aldım ama hala arkadaş ekliemiyorum. Cs go da mevcut hesabında seviyem hala 0 anlamadım gitti !
Bendede hala o sıkıntı var 3 oyunum var
Всем привет
< >
Zobrazeno 115 z 18 komentářů
Na stránku: 1530 50

Datum zveřejnění: 22. čvn. 2015 v 15.07
Počet příspěvků: 18