Всички дискусии > Steam форум > Help and Tips > Подробности за темата
Тази тема е заключена
Kısıtlı Hesap ve Steam Overlay Hatası
Merhabalar,

Bir arkadaşımı 9,90 liralık oyun almasına rağmen hesabı hala kısıtlı durumda, üstelik arkadaşlık daveti yollayabiliyor ama Greenlight'a oy kullanamıyor, inceleme yazamıyor. Diğer taraftan ise benim yayınımı izleyebiliyor ve sohbet edebiliyoruz.

İlk sorum bununla ilgili; bu hesap neden kısıtlı, 9,90 yetmiyor mu? Eğer kısıtlı ise neden bazı özellikler açık?

Diğer sorum ise aynı arkadaşımda Steam Overlay çalışmıyor, iki oyun almasına rağmen ikisinde de Overlay aktif olmuyor, haliyle de oyun içi konuşma yapamıyoruz.

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.
< >
Показване на 46-52 от 52 коментара
yok 5 euroyu geçmesi lazım oda 18 tl ye falan denk geliyo
Steam destek ekibine ticket at bu konuda bir bilgim yok ama normalde üstede yazdığım gibi 5$ atınca kısıtlı üyelikden çıkar
Gençler Steamden 5$'lık alışveriş yapmanız gerek kısıtlamayı kaldırmak için. Kısıtlama kalktıktan sonra pazara giriş yapamıyorsanız Steam'in bazı kriterlerini karşılamıyorsunuz demektir (Hesabınızın Steam Guard tarafından en az 15 gün korunması lazım gibi). Steam bu konuda bazı katı kurallar koysa da bunları aşmak biraz da olsa kolay. Pazar'a giremeylenler için bir şey diyeceğim" Steam'in mobil uygulaması üzerinden Pazar'a girdiğinizde üzt tarafta neden Pazar'ı kullanmayacağınız yazıyor."
merhaba bende de bu hatalar var bu hataları nasıl düzeltecem anlatır mısınız bana bunu
30 gün ila bir yıl kadar eski ve herhangi bir ters ibraz ve ödeme ihtilafı içermeyen geçerli bir Steam alımı yapmış olmanız gerekmektedir.
Hesabınızın şifresi yakın zamanda sıfırlanmış.
Pazara, 7 gündür Steam Guard tarafından korunmamış bir cihazdan giriş yapıyorsunuz.
Hesabınız kısıtlı.
bana csgo + ets hediye geldi ve level atlayamıyorum illa benim mi yatırmam gerek
Първоначално публикувано от recepozturk035:
bana csgo + ets hediye geldi ve level atlayamıyorum illa benim mi yatırmam gerek

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=3330-IAGK-7663&l=turkish

:qr:
< >
Показване на 46-52 от 52 коментара
На страница: 1530 50

Всички дискусии > Steam форум > Help and Tips > Подробности за темата
Дата на публикуване: 13 юни 2015 в 15:31
Публикации: 52