Összes téma > Steam fórumok > Help and Tips > Téma részletei
Ez a téma zárolásra került
Kısıtlı Hesap ve Steam Overlay Hatası
Merhabalar,

Bir arkadaşımı 9,90 liralık oyun almasına rağmen hesabı hala kısıtlı durumda, üstelik arkadaşlık daveti yollayabiliyor ama Greenlight'a oy kullanamıyor, inceleme yazamıyor. Diğer taraftan ise benim yayınımı izleyebiliyor ve sohbet edebiliyoruz.

İlk sorum bununla ilgili; bu hesap neden kısıtlı, 9,90 yetmiyor mu? Eğer kısıtlı ise neden bazı özellikler açık?

Diğer sorum ise aynı arkadaşımda Steam Overlay çalışmıyor, iki oyun almasına rağmen ikisinde de Overlay aktif olmuyor, haliyle de oyun içi konuşma yapamıyoruz.

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.
< >
3145/52 megjegyzés mutatása
4U eredeti hozzászólása:
oluyyor
kardeşim 15 tlye csgo anahtarı alsak oluyormu düzelrmi
Arkadaşla dolar sürekli deger değilimi yasıor bu tuzden kesın çözüm için steama toplam 20 tl harcarsanız kesin kısıtlama kalkar asıl oran 5$ dır
beyler ben şu ana kadar 300 tl harcamışımdır bendede böyle nedense.
bilader ben 24 tlye aldım 70 e yakınd ayrıca harcamam var steam hesabıma ama yinede olmuyor geçen gün geldi ne yapmam lazım
banada şimdi geldi hesabınız kısıtlı diye ne oluyor anlamadım. Telefondan giriyorum öyle birşey yok. Sadece bilgisayardaki steam uygulamasında bu hata var..
beyler 5 dolar illa oyunmu olması lazım yoksa böle item flnda olurmu
arkadaşlar steam destek den okudum yaklaşık olarak 14 tl lik bir alışveriş yapmak gerekiyor
ve ondan sonra rozetler veya herhangi bir şeyler kazanıp lvl atalaya bilirsiniz (bide birden fazla steam hesabı açmanızı tercih etmem açacaksanız sağlam bir
tane açın)
şimdi gidip kartla steama 5 tl yüklesem açılır mı vrya başka siteden 3 tl lik kod mu alıyım hangisi olur arkadaşlık felan açık değil
5 dolar olacak şekilde harcama yapman lazım kardeşm
şu an csgo 16 tl ve bende 20 tl attım ama hala açılmadı neden
Napçazya csgo aldım16tl hayla kısıtlı diyo
15 lira koymamiz mi lazm steame yani kredi kartla koymamiz mi lazim lutfen soyletin ?
15 lira olarak düşünme 5 dolar olarak düşün.Ama steamde dolar kuru normal dolar olarak değil daha ucuz olur . Sen en az 5 dolar harcadıysan ve hala açılmadıysa steam desteğe mesaj at düzeliyor
4U eredeti hozzászólása:
oluyyor
olmuyor ben aldım üstüne 30 tl yükledim olmadı
< >
3145/52 megjegyzés mutatása
Laponként: 1530 50

Összes téma > Steam fórumok > Help and Tips > Téma részletei
Közzétéve: 2015. jún. 13., 15:31