!!! STEAM MİKROFON SORUNU !!!
arkadaşlar bilgisayarımı windows 10'a yukselttikten sonra steam ve steam uygulamalarında mıkrofonun bozuldugunu farkettım. skype yoluyla mıkrofonu test ettim ve sorun çıkmadı. yani mikrofon veya ayarlarda bir sıkıntı yok, sorun tam olarak steam ile windows 10 arasında. sorunu çözebilen varsa cevap yazarsa sevinirim ..
< >
Menampilkan 1-15 dari 55 komentar
P3N3TR4T0R 21 Agu 2015 @ 1:47am 
sağ alttan hoparlör işaretine sağ tık / kayıt aygıtları / mikrofona sağ tık özellikler / üst taraftan gelişmişe tıkla / alt tarafta ''SES GELİŞTİRMELERİNİ ETKİNLEŞTİR'' kısmındaki kutucuk boş olacak. umarım işine yarar
kutucuk aktif halde şuan ama değişen bişey yok. ingilizce olarak tartışmışlar bu konuyu ama ingilizce bilmediğim için anlayamadım. normalde mikrofon çalışıyo sadece dota ve steamde çalışmıyo günlerdir araştırıyorum ama bulamadım. yardımcı olmaya çalıştıgın için teşekkür ederim
P3N3TR4T0R 21 Agu 2015 @ 2:33pm 
kutucuk aktif olmayacak dostum.bir daha dene
kardeşim çok sağol yaptım düzeldi. teşekkur ederm yardımın için eyvallah
P3N3TR4T0R 22 Agu 2015 @ 6:04am 
rica ederim kardeşim ne demek :))
Teŋriken 29 Agu 2015 @ 2:34am 
Bende ses gelişmelerini etkinleştir diye bir kutucuk yok...
Ne Yapacağım...
Kuwix 14 Nov 2015 @ 4:48am 
beyler bende de aynı sorun var ama w7 de ve ses gelişmelerini etkinleştir diye bir kutucuk yok napmalıyım
Derin ツ 29 Des 2015 @ 12:15pm 
Abi Allah Senden Razı Olsun Roleplay Serverlerinde Oynarken Adamlar İçine 3 Harfli Kaçtı Diyordu Bunun Yüzünden Üstlendiğim Doktorluk Görevi Askıya Alınmıştı Allah Senden Zarı Olsun (Oyun Arma3)
Ardesenli 18 Feb 2016 @ 3:21pm 
Şuna bir çözüm bulun ya böyle şey olmaz.
bbe 6 Mar 2016 @ 3:19am 
ya arkadaşlar bende 3 haftadır bu sorunu yaşıyorum aye aye captain ekledim seni yardımcı olursan sevinirim
bbe 6 Mar 2016 @ 3:19am 
ayrıca sizin dediğiniz kutucuk burda yok
Ardesenli 6 Mar 2016 @ 5:27am 
beyler bu çözüm olmyorsa sorun mikrofonda. Ben 1 ay ugrastım olmadı. başka pcye taktım mıkrofonu aynı sekılde ordada steam uzarından calısmıyor fakat face-ts3-skype da mıkrofon calısıyor. Sorun şu şekilde tamamen bazı mıkrofonlar veya eskı mıkrofonlar steamde desteklenmıyor. yenı mıkrofon aldım calıstı steamde.
1 ay boyunca 2 3 ♥♥♥♥ format atıp denedım hıc bı cozum yok. Sorun mıkrofondaymıs megersem. tuhaf ama her yerde calısan mıkrofon steamde calısmıyor.
bbe 6 Mar 2016 @ 5:31am 
benim mic de yeni
daha 3 ayını doldurmadı herhalde
CSadoo 14 Mar 2016 @ 10:16pm 
allah razı olsun arkadaşlar sonunda..
Riwon 2 Apr 2016 @ 1:48am 
Sorun cözüldümü? Ayni sorun bendede var bikac haftadir.buradaki önerilerden bazilarini yaptim ama olmadi birtürlü.CS GO haric heryerde sorunsuz calisiyo kulaklik. (WIN/7 Razer Tiamat kulaklik)
< >
Menampilkan 1-15 dari 55 komentar
Per halaman: 1530 50

Tanggal Diposting: 17 Agu 2015 @ 3:32pm
Postingan: 55