Все обсуждения > Форумы Steam > Help and Tips > Подробности темы
!!! STEAM MİKROFON SORUNU !!!
arkadaşlar bilgisayarımı windows 10'a yukselttikten sonra steam ve steam uygulamalarında mıkrofonun bozuldugunu farkettım. skype yoluyla mıkrofonu test ettim ve sorun çıkmadı. yani mikrofon veya ayarlarda bir sıkıntı yok, sorun tam olarak steam ile windows 10 arasında. sorunu çözebilen varsa cevap yazarsa sevinirim ..
< >
Сообщения 1630 из 55
sorunu halletim çok teşekkür ederim :csgocross: :csgoct:
Автор сообщения: Neman`J
sorunu halletim çok teşekkür ederim :csgocross: :csgoct:

Kardesim sorunu halletigine sevindim,yanliz nasil halletiginide paylaski sorununu halledemeyenlerde faydalansin.
fechi fukunt de revr daar ti pouret ouk ?
Автор сообщения: ShinShap
sağ alttan hoparlör işaretine sağ tık / kayıt aygıtları / mikrofona sağ tık özellikler / üst taraftan gelişmişe tıkla / alt tarafta ''SES GELİŞTİRMELERİNİ ETKİNLEŞTİR'' kısmındaki kutucuk boş olacak. umarım işine yarar
Taşşanı yiyim reis dola boynuma,adamsın
bende lobide mic açık olmasına rağmen sesim karşı tarafa gitmiyor ne yapmam lazım
Автор сообщения: YunGF-ReizZ
beyler ben gelişmişe tıkladıgımda ses geliştirmelerini etkinleştir diye bir şey yok napmalıyıom
Aynen bende de yok.Birisi yardımcı olabilicek mi ?
Bende Razer kulaklıklı mikrofon var cs de ve curse kullanamıyorum :steamsad:
Aynen ya aynı sorun bende de var.sesim karşıya çok kötü gidiyor ://

Автор сообщения: Shin Shap
sağ alttan hoparlör işaretine sağ tık / kayıt aygıtları / mikrofona sağ tık özellikler / üst taraftan gelişmişe tıkla / alt tarafta ''SES GELİŞTİRMELERİNİ ETKİNLEŞTİR'' kısmındaki kutucuk boş olacak. umarım işine yarar
eyvallah kardesım ♥♥♥ ısıme yaradı allah ne muradın varsa versın
Автор сообщения: BEZ BEBEK ~ GORFO
s.a 'sağ alttan hapörlör işaretine sağ tık ' yap demişsin hapörlör işareti nerde bulamadım söylersen sevinirim ..
Beyler ''SES GELİŞTİRMELERİNİ ETKİNLEŞTİR'' yazısı olmayanlar hapörlöre sağ tık kayıt aygıtları ordan çalışan mikrofonu varsayılan olarak seçin düzelicek ben böyle yaptım.
Allah razı olsun kardeşim
'SES GELİŞTİRMELERİNİ ETKİNLEŞTİR'' bunu bulamayanlar için sağ alttaki ses simgesi sağ tık>kayıt aygıtları>kullandığınız mikrofon sağ tık özellikler>microphone effects>en altta mikrofon efektlerini kaldır onu seçin sıkıntı kalkar
Автор сообщения: BENHALİL
Beyler ''SES GELİŞTİRMELERİNİ ETKİNLEŞTİR'' yazısı olmayanlar hapörlöre sağ tık kayıt aygıtları ordan çalışan mikrofonu varsayılan olarak seçin düzelicek ben böyle yaptım.
adamsın
kardeşim adamsın kralsın efsanesin sağolasın
< >
Сообщения 1630 из 55
Показывать на странице: 1530 50

Все обсуждения > Форумы Steam > Help and Tips > Подробности темы
Дата создания: 17 авг. 2015 г. в 15:32