blokada konta
Witajcie. Przez przypadek zablokowałem sobie konto na e-mail przyszła mi wiadomość wpisałem LOCK i tak oto zablokowałem konto. Napisałem do supportu :
Witam, jak pisałem we wcześniejszym zawiadomieniu. Przez przypadek zablokowałem sobie konto. Podczas zmiany e-maila i hasła ponieważ zamieniałem się konto w grze Metin2 za te konto steam. Cała wymiana przebiegła dobrze i oto mam konto. Wszedłem w ustawienia >> steam guard>> wpisałem kod>> i na e-meil przyszła mi wiadomość wszedłem w nią przeniosło mnie na stronę steam i wpisałem "LOCK" i w ten sposób zablokowałem sobie konto. Piszę te 2 zawiadomienie ponieważ na tamte nie dostałem rozwiązania problemu. Czekam już 4 dni na odblokowanie konta...
Tutaj link do profilu :
https://steamcommunity.com/profiles/76561198055310321
I kilka zdjęć na dowód że to ja zablokowałem konto
Zdjęcia przedstawiają moją historię przeglądania, moją pocztę na którą przyszła ta wiadomość i jak wygląda ta blokada. Liczę na szybkie odblokowanie konta. Pozdrawiam

A odpisali mi :

Hello,

We have chosen to limit access to some community features as a means of protecting users from those who abuse Steam merely for purposes such as spamming and phishing.

To access all features of Steam, you will need to spend at least $5.00 USD within the Steam store.

Some examples of purchases that qualify:
-Adding the equivalent of $5 USD or more to your Steam Wallet.
-Purchasing game(s) that are equal to $5 USD or more from the Steam store.
-Adding a Steam Wallet card that is equal to $5 USD or more to your Steam account.
-Purchasing a Steam gift that is equal to $5 USD or more from the Steam store (Receiving a Steam gift from a friend doesn't count).

Each Steam purchase total will be tracked in USD. If your Steam store's currency isn't in USD, it will be tracked and converted to USD automatically using daily exchange rates.

For more information, please read the following FAQ:
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=3330-IAGK-7663

Mam doładować te konto i mi odblokują? Mogę doładować PSC?
< >
Showing 1-7 of 7 comments
SwaAlex Jul 5, 2015 @ 1:47am 
ggwp
Kali #On Fire! Jul 5, 2015 @ 3:09am 
Co mam zrobić?
Astraea Kisaragi Jul 5, 2015 @ 3:21am 
Learn english for example and read the text.
KKT Jul 5, 2015 @ 3:40am 
Wpłać co najmniej 5€ na jakąś grę.
Kali #On Fire! Jul 5, 2015 @ 3:58am 
na jakąś grę? a nie 5USD do portfela ...?
Skoti Jul 5, 2015 @ 4:10am 
Do portfela raczej wydaje mi sie.
Kali #On Fire! Jul 7, 2015 @ 2:47am 
Gdy biorę dodaj fundusze wyskakuje mi błąd że dodawania funduszy zostało zablokowane i co mam kur wa zrobić
< >
Showing 1-7 of 7 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Jul 5, 2015 @ 1:43am