This topic has been locked
DemkaRX Jun 28, 2015 @ 2:21pm
Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi. Sorunu
Arkadaşlar oyun alıcam alamıyorum kaç gündür Kredi Kartıyla deniyorum(bakiyesinin olduğuna eminim) bu hatayı veriyor;
"Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi.

Not: Bazen kredi kartı şirketleri bu işlemleri hesap ekstrenizde 'tutar' fakat sizden ödeme almaz. Aşağıda gösterilen bilgilerdeki hataları düzelttikten sonra, lütfen tekrar satın almayı deneyin."

Telefonla deniyorum "Üye işyerinin ilgili operatörden işlem geçirmeye yetkisi yok" BoaCompra'dan yapıyorum vodafone hattım var ödeme seçenekleri arasında var ama ondada bu hatayı alıyorum bi yardım edebilir misiniz?
< >
Showing 1-8 of 8 comments
mertzger Jul 10, 2015 @ 7:57am 
aynı sorun bende de var hacı çözemedim
pl0r4tus Aug 15, 2015 @ 12:13pm 
Merhaba, aynı sorun bende de var. Birileri yardımcı olursa sevinirim.
Bİ kez yükledin kartımla ama artık bu sorun var çözüm lütfen ya
Chaxindow Aug 28, 2015 @ 6:58am 
bu sorunu nasıl çözicez
DemkaRX Oct 4, 2015 @ 12:31pm 
Beyler ben nasıl çözdüm bilmiyorum ama sonradan olmicak ama deniyim lan bidaha diyerek denedim oldu nasıl oldu bilmiyorum kendiliğinden düzeldi nasıl olduğunu bilen varsa yardım etsin arkadaşlara 6++
beraber Nov 2, 2015 @ 1:56am 
Arkadaşlar...
Kartınız hangi kart bilmiyorum ama eğer "Visa" ise satın alma işlemini "Visa Boacompra" seçerek yapacaksınız. "Visa" dünya geneli sanırım ama "Visa Boacompra" Türkiye için. Birkaç siteye yönlendiriyor sizi. Daha sonra işlem tamamlanıyor.

Kolay gele... :steamhappy:
duha-009 Nov 2, 2015 @ 1:58am 
asdadas
Ædrimanicß Nov 2, 2015 @ 11:34am 
gencarslan123 o zaman Master cartlılar ne yapıcak.
< >
Showing 1-8 of 8 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Jun 28, 2015 @ 2:21pm