This topic has been locked
CS:GO/doładowanie steam za sms.
Yo.

Główkowałem nad tym jak doładować steam, czy kupić Counter-Strike Global Offensive za pomocą sms. Nie jestem tu po to, aby coś zareklamować.. Nie nie..
Na pewnym serwisie a mianowicie dogry.pl istnieją punkty, które można wymieniać np. na doładowania steam, lub pełną wersję Counter-Strike Global Offensive. A więc plan jest piękny w swojej prostocie. Wchodzimy w zakładkę kup punkty i wybieramy opcję 4600 pkt za 50 zł. Robimy co nam każą i mamy już 4,6k pkt. Teraz zaczyna się kupno cs'a. Wchodzimy zakładkę sklep, klikamy szukaj gry i wybieramy cs:go. Klikamy "odbierz" I postępujemy zgodnie z instrukcją.

Jak widzimy nadpłaciliśmy tylko dyszkę a dostajemy globala. Nie testowałem tego sposobu, ale jest potwierdzone to, że nie scamuje (filmy i różne gówna)

I dla pewności. NIC TU NIE REKLAMUJĘ. Wpadłem na ten pomysł przypadkiem i był on za***isty, więc to tu piszę. To była reakcja na mój własny geniusz. (Jak ktoś sprawdzi, czy działa to proszę napisać, czy wszystko poszło dobrze. Biorę całą odpowiedzialność na siebię ;) )
Elo.

Czuję się dumny, że przełamałem barierę doładowań :) W końcu nie trzeba przekładać szitowych eurosów przezpaypale, mpale, dotpaye jednocześnie.
< >
Showing 1-2 of 2 comments
frysepizza- Aug 28, 2015 @ 12:10pm 
ez polish
John Jul 26, 2024 @ 3:20pm 
This thread was quite old before the recent post, so we're locking it to prevent confusion.
< >
Showing 1-2 of 2 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Aug 28, 2015 @ 11:51am