全スレッド > Steam 掲示板 > Help and Tips > トピックの詳細
このトピックはロックされています
Pomocy ktoś mi wbił na konto
Właśnie przed chwilą zalogowałem się na swoje konto steam i ktoś poprostu pod moją nie obecność wbił mi na konto i sprzedał wszystkie itemy z cs za śmieszne pieniądze rzecz w tym że mieszkam sam i nikt oprócz mnie nie ma dostępu do tego konta steam.I tu kieruje pytanie do was czy moge napisać do supportu w tej sprawie i czy mi pomogą i czy valve jest w stanie sprawdzić z jakiego nr ip ktoś się logował. Za pomoc będę wdzięczny
< >
1-8 / 8 のコメントを表示
TomeK 2015年11月15日 13時30分 
Zawsze możesz spróbować zapytać ich o weryfikacje zakupu, adres IP itd.
Jeżeli potwierdzisz, że to nie byłeś ty, możliwe, że coś wynegocjujesz.
powiem ci że w szoku jestem screeny moge dać i jak sprawdziłem maila to nic o np kodzie przy logowaniu nie było a jak pisało ze z mojego konta item wystawiony to po rusku
jeszcze takie głupie pytanie bo nigdy nie pisałem maila do supportu pisac go po polsku czy po angielsku?
Jeżeli były to skiny o dużej wartości to ja bym poszedł na Twoim miejscu na policję.
król 2015年11月15日 14時46分 
powiem tak napisałem do supportu zobaczymy co odpiszą
Dzisiaj miałem dokładnie taką samą sytuację. Jestem w sklepie i powiadomienie, że trzeba potwierdzić przedmiot który "wystawiłem na rynku". Nie wiem jakim cudem ktoś wbił się na konto... Mam Steam Guarda, nie loguje się na dziwnych stronach, a obecnie jestem 40 zł w plecy. Dobrze, że tylko tyle..
ktoś wbił mi właśnie na kont i ukradł skiny za 80-100zł
This thread was quite old before the recent post, so we're locking it to prevent confusion.
< >
1-8 / 8 のコメントを表示
ページ毎: 1530 50

全スレッド > Steam 掲示板 > Help and Tips > トピックの詳細
投稿日: 2015年11月15日 13時29分