กระดานสนทนาทั้งหมด > ฟอรัม Steam > Help and Tips > รายละเอียดกระทู้
twoje połączenie z serwerami dobierania gier nie jest stabilne
kiedy właczam cs'a go i daje znajdz gre wyskakuje mi to:"twoje połączenie z serwerami dobierania gier nie jest stabilne". po przeszukaniu internetu nic nie znalazlem robilem tak: uruchamialem stema jako administrator, csgo.exe tez, sprawdzalem spojnosc plików kilkanaście razy, 3 razy odinstalowalem steama, 5 cs;a go i dalej mi to wyskakuje, a jak chce grac na boty to mi wyskakuje ze VAC chroni cos tam i podeje tam jakiegos linka, wpisywalem kilka komend do opcji uruchamiania ktore na necie znalazłem i w wierszu polecienie tez 1 komende. PROSZE O POMOC MOZE KTOS INNY WIE JAK TO ZROBIC,PROSZE O SZYBKA PODPOWIEDZ,ODPOWIEDZ.
แก้ไขล่าสุดโดย Skiter12; 20 ธ.ค. 2015 @ 3: 50pm
< >
กำลังแสดง 16-30 จาก 33 ความเห็น
Ewentualnie wpisz w cmd komende "chkdsk /f"- to sprawdzi błędy w dysku twardym i je spróbuje naprawić.
dzieki za pomoc dziala wszysko jak nalezy :)
nie dziala mi sposob z spojnoscia plikow pomoze ktos?
zrestartuj steam u mnie zadziałało ;)
mam taki sam problem ,odinstalowałem gre , sprawdziłem spójność plików pisze że jeden plik jest niesprawny niby wszystko naprawił ale dalej nie działa nie mogę grać na oryginalnych serwerach valve na normalnych mogę grać tak samo jak i na botach może ktoś może mi pomóc ?
od dzisiaj 9.11.2016 mam to samo nie moge się połączyć z serwerami bo: twoje połączenie z serwerami dobierania gier nie jest stabilne. Kur#@ WTF!?
Ja też tak mam od dzisiaj i wszystko robiłem co ludzie pisali powyżej...
Olek_PL i Kubokos <3 VP
mam to samo od dzisiaj mi sie wszystko zrąbało wczoraj grałem normalnie na nastepny dzien juz mam to gowno nie ma stabilnego połączenia z serwerami dobierania gier.
a probowalem chyba wszystkiego
แก้ไขล่าสุดโดย ^8Dvuid; 9 พ.ย. 2016 @ 9: 21am
ja mam tak samo jak wgl sprawdzić spójnosc plikow? proszze pomuzcie
mam ten sam problem ? Powie ktoś jak to naprawić ? Czy po prostu czekać na valve ?
MAM ROZWIĄZANIE SAM MIAŁEM TEN PROBLEM
ODINSTALUJ CS GO I ZAINSTALUJ JESZCZE RAZ MI POMOGŁO
koledzy słuchajcie to jest przeciążenie servera winec sie nie martwcie jak to macie mi sie naprawilo po nwm 20 minutach

PS valve cos robi dlatego to jest
jak odpalic steama jako administrator
< >
กำลังแสดง 16-30 จาก 33 ความเห็น
ต่อหน้า: 1530 50

กระดานสนทนาทั้งหมด > ฟอรัม Steam > Help and Tips > รายละเอียดกระทู้