Mastercard(Boacompra) İşlem Hatası!!!!(ÇÖZÜLDÜ)
ÇÖZDÜM:(Ve sorunu çözdüm. dns sıfırlayıp ccleaner ile çerezleri temizlettim ve modemi resetledim :) )
2 gündür hiçbir şey satın alamıyorum. Kartta yeteri kadar para da var. Üstelik 3 gün önce CS GO yu bu kart üzerinden sorunsuzca aldım. Ama 2 gündür neyi almaya çalışırsam çalışayım. Boacompra sitesinde kart bilgilerini girip ödeme yap dediğimde "İşlem Hatası. Lütfen daha sonra tekrar deneyin." hatasını alıyorum. Farklı tarayıcılarda ve mobil uygulamasında da denedim. Sonuç aynı.
Zuletzt bearbeitet von HerdemBH; 1. Dez. 2015 um 10:03
< >
Beiträge 115 von 33
çözebildin mi bende de böyle
PARS 1. Dez. 2015 um 9:39 
aynısı bendede var saçmalık
aynen ya olmuyo
kartınız visaysa sadece visa seçip deneyin
şimdi servis sunucusunu arıyacağım hadi bakalım
aradım geç kalmışım kapalılar :S
Ursprünglich geschrieben von GamekingTR24:
kartınız visaysa sadece visa seçip deneyin
sen çözebildinmi? benimki mastercard paypal
sadece visa ya da sadece mastercard seçerek eğer kartınız kredi kartı ise oluyor. değilse boacopmra dan yapmak gerekiyor.
Ve sorunu çözdüm. dns sıfırlayıp ccleaner ile çerezleri temizlettim ve modemi resetledim :)
Ursprünglich geschrieben von HerdemBH:
Ve sorunu çözdüm. dns sıfırlayıp ccleaner ile çerezleri temizlettim ve modemi resetledim :)
nasıl yapılıyor? normalde bunun gibi şeyleri yapmam da
modem resetlicem direk olur belki :S
Olur zaten. Ben garanti olsun diye uzattim:D
yok la bişey olmadı

Olur zaten. Ben garanti olsun diye uzattim:D

bu arada şimdi farkettim mailime bakınca satın alma işleminiz onaylanmıştır diyo alttaki mesajda üsttekinde işlem tamamlanamamıştır diyo
banada aynısı geliyordu. iletilemeyince de satın almayı iptal ediyor. ben bu dediğim yöntemlerle kurtuldum böyle kurtuldum.
banada aynısı geliyordu. iletilemeyince de satın almayı iptal ediyor. ben bu dediğim yöntemlerle kurtuldum böyle kurtuldum.
tam olarak ne yaptın?
Ursprünglich geschrieben von 123TAYLAN456:
tam olarak ne yaptın?
dns sıfırladım (nasıl sıfırlandığına internetten araştırabilirsin hemen çıkar)
ccleaner programı ile temizleme yaptım.
en son olarak modemi kapatıp 30 saniye bekleyip tekrar açtım.
< >
Beiträge 115 von 33
Pro Seite: 1530 50

Geschrieben am: 1. Dez. 2015 um 6:43