Euro truck Simulator Error (PL)
Witam zainstalowałem sobie ets 2 mp i w momencie kiedy odpalam wyskakuje mi :

eurotrucks2.exe - Zły obraz
---------------------------
Program C:\Windows\system32\d3dx9_43.dll nie jest przeznaczony do uruchamiania w systemie Windows albo zawiera błąd. Zainstaluj program ponownie, używając oryginalnego nośnika instalacyjnego, albo skontaktuj się z administratorem systemu lub z dostawcą oprogramowania w celu uzyskania pomocy.

A gdy klikne OK To wyskakuje mi :

Błąd
Could not inject dll into the game process (initialization of client failed). Please try launching the game again. If this problem still occurs, please try reinstalling the mod.
OK

Something went wrong while displaying this content. Refresh

Error Reference: Community_9734361_
Loading CSS chunk 7561 failed.
(error: https://community.fastly.steamstatic.com/public/css/applications/community/communityawardsapp.css?contenthash=789dd1fbdb6c6b5c773d)
Showing 1-5 of 5 comments
npwx Oct 17, 2015 @ 11:52am 
Witam.

Czy na pewno dobrze zainstalowałeś Multiplayer do ETS2? Na kanale Wujek Bohun na YouTube masz do tego poradnik.

Czy próbowałeś już reinstalować grę, moda, sprawdzić spójność plików gry na Steam?

Generalnie problem wygląda na błąd biblioteki DirectX. W plikach gry powinien być instalator DirectX. Można też ze strony Supportu Microsoftu, ręcznie pobrać odpowiednią wersję DirectX, lecz można go automatycznie zaktualizować, robiąc po prostu aktualizację systemu Windows poprzez Windows Update.
NaPewnoNiePutin Oct 17, 2015 @ 1:17pm 
Tak zrobiłem to jednak cały czas mam ten sam błąd :(
npwx Oct 18, 2015 @ 10:29am 
Czy na pewno robiłeś pełną aktualizację systemu Windows, lub ręcznie instalowałeś odpowiednią wersję DirectX? Obejrzałeś filmik na YouTube?
NaPewnoNiePutin Oct 18, 2015 @ 12:10pm 
Tak obejrzałem juz nie potrzebuje pomocy. Rozwiązaniem okazało się ściągnięcie programu DLL FILES FIX
Ichwaars Nov 10, 2015 @ 5:21pm 
Witam , ja też mam ten błąd , jak się go pozbyć ?? sry PL Translator bye Googel ;)
Showing 1-5 of 5 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Oct 17, 2015 @ 8:14am