Tutte le discussioni > Discussioni di Steam > Help and Tips > Dettagli della discussione
CZ/SK rada na všechny stranky csgo
dobry den vítam vás u tutoriálu např: jak vsázet skiny na ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ jdeme na to
většinou vam to napíše něco ve stylu 7days mobile autheticator jedneduše řečeno musíte jsi stahnout steam na mobil nebo na bluestacks a dat steam guard tam mate nastavení klikněte na něj a dejte mobilni authetificátor a mnejte ho 7 dní a po sedmi dnech už vám to psát nebude ale POZOR!!!! musíte te ho mít pořát protože přes něj budete potvrzovat zaslání skinu
(sorry za gramatiku)
< >
Visualizzazione di 1-5 commenti su 5
Čo keby si napísal tutoriál ako nebyť zabanován za cheatovaní? Napríklad to že nerobiť to isté začo si ty dostal ten VAC.

Navyše csgolongue nemá nič spoločné so Steamem, robiť tam kšefty je ako hrať zápalkou vnútri benzínovej cisterny.
tohle tam máš -_- jinak nemůžeš nic vsadit
Nehrám cs go a nezaujíma ma ani vsadení ani farebné pixel pušky - čo nestriela o nič lepšie ako defaulty. To som si radšej usporila a kúpila som si nový Fallout. A okrem mna a pár ľudí nechodí sem nikto, čo vedel tvôj post prečitať, lebo forum je po anglicky.

Prajem pekný deň.
nevidíš nadpis csgo ?!
< >
Visualizzazione di 1-5 commenti su 5
Per pagina: 1530 50

Tutte le discussioni > Discussioni di Steam > Help and Tips > Dettagli della discussione
Data di pubblicazione: 26 gen 2016, ore 6:11