Marty__CZE Jan 13, 2016 @ 8:07am
chyba při zápisu na disk
Dobrý den, chtěl bych se zeptat co udělat když mi při stahování hry vyskoučí:
Při aktualizace hry NBA 2K16 nastala chyba(chyba při zápisu na disk) že jsem to zkusil reinstalovat ale nepomohlo to. Děkuju za pomoc
< >
Showing 1-12 of 12 comments
Lonely FireWolf Jan 13, 2016 @ 8:25am 
Mas dostatek místa na disku? Jaký mas systém?
mimi ☆ Jan 13, 2016 @ 8:29am 
Ak maš viac ako jeden harddisk tak si na nom vytvor zložku s názvom SteamLibrary potom na Steame chod do Settings [Nastavení/Možnosti] > Downloads [Stahováni] a pridaj si ♥♥♥♥ novu zložku kde sa budu ukladat stahované hry, teraz si najdu tu čo si vytvoril a vyber ju, ulož nastavenia a skus tu začat inštalovat ešte raz a ked sa to bude pytat kam chceš hru uložit tak to rozklikni a vyber tu novo vytvorenu zložku.

Ak maš len jeden harddisk tak ti inač poradit neviem, ale skus si prečitat tento članok od steam supportu ale je v angličtine: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=9709-FKCB-4230
Marty__CZE Jan 13, 2016 @ 8:39am 
Originally posted by Lonely FireWolf:
jj je tam 500gb volnejch
Marty__CZE Jan 13, 2016 @ 8:40am 
Originally posted by Pan:
Ak maš viac ako jeden harddisk tak si na nom vytvor zložku s názvom SteamLibrary potom na Steame chod do Settings [Nastavení/Možnosti] > Downloads [Stahováni] a pridaj si ♥♥♥♥ novu zložku kde sa budu ukladat stahované hry, teraz si najdu tu čo si vytvoril a vyber ju, ulož nastavenia a skus tu začat inštalovat ešte raz a ked sa to bude pytat kam chceš hru uložit tak to rozklikni a vyber tu novo vytvorenu zložku.

Ak maš len jeden harddisk tak ti inač poradit neviem, ale skus si prečitat tento članok od steam supportu ale je v angličtine: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=9709-FKCB-4230
jo mám víc disků ale automaticky s emi to ukládá na ten druhej disk.. ale zkusím to děkuju
Marty__CZE Jan 13, 2016 @ 9:16am 
Originally posted by Lonely FireWolf:
jo a systěm WIN 10
Kraptomatl Dec 31, 2016 @ 2:33am 
Díky za radu. Stahoval jsem Garry's mod a vyskytl se mi stejný problém. Řešení s novou složkou "SteamLibrary" funguje výtečně.
Vše co je potřeba udělat, je vložit ji do C:\Program Files (x86). Poté si otevřete nastavení a kategorii stahování, kde si tuto složku nastavíte jako druhé úložiště herních dat (umístění knihovny). Kdyby to nefungovalo, zkuste před dalším stahování vymazat cache stahování. Tuhle možnost opět najdete v nastavení stahování.
vdioda Dec 5, 2017 @ 8:35am 
Pls poraďte mi už nevím jak dál, vytvořil jsem si na disku F: (pevný disk v mém PC) složku podle návodu od Pan ale steam stále hází chybu zápisu na disk. děje se to při instalaci updatů, ALE i při stahování nový hry na steamu, začíná mi připadat, že Valve si tímhle z uživatelů dělá srandu.
Dřejan Dec 17, 2017 @ 3:14am 
Originally posted by vdioda:
Pls poraďte mi už nevím jak dál, vytvořil jsem si na disku F: (pevný disk v mém PC) složku podle návodu od Pan ale steam stále hází chybu zápisu na disk. děje se to při instalaci updatů, ALE i při stahování nový hry na steamu, začíná mi připadat, že Valve si tímhle z uživatelů dělá srandu.

Klikni na [tento počítač] pravým tlačítkem dej [spravovat] potom [Správa disku]
potom na svazek (u mě E u tebe to může být to F nebo něco jinýho) pak klikneš pravým dáš zmenšit svazek pak do zadejte velikost zmenšení (MB): dáš kolik chceš, zmenšit. pak pravym na nepřiřazený svazek, dáš nový jednoduchý svazek, další, další, pojmenuješ si to jak chceš, hlavně nech Systém souborů na NTFS, dokončit. Celou složku ze Steamem co máš na Fku hodíš do (H,K,J) zalěží jak sis to pojmenoval. Z toho Fka to odstraníš a mělo by to jít.
Baron Oct 21, 2018 @ 9:49am 
pokud to nechápeš písemne dej si do vyhledávače toto a ukáže se ti v youtube video tam to mas je anglicky :https://www.youtube.com/watch?v=5VJvEmutqIg&t=59s
abebas121@gmail.com Jan 8, 2024 @ 12:21am 
Mě to psalo taky na steamu chyba disku. Jak odinstalovat .Steam nebudu používat. Stahoval jsem to na wargamingu či instalovat ten obchod hlavně korunách.
NA wagamingu to jede
Skořepa Jun 19, 2024 @ 9:29am 
Dneska se mi stalo to stejné. Vyřešilo to spuštění Steamu jako administrátor a doinstalovalo to samo nějaký plugin.
Stahuju gtaV ale v 24Gb stahnuty me to napise disk je poskozeny co s tim 😭
< >
Showing 1-12 of 12 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Jan 13, 2016 @ 8:07am